Pereiti į pagrindinį turinį

"BRIT Awards“ vakarą karaliavo E. Sheeranas ir S. Smithas

2015-02-26 08:13
BNS inf.
Edas Sheeranas
Edas Sheeranas / Scanpix nuotr.

Popmuzikos žvaigždės Edas Sheeranas (Edas Širanas) ir Samas Smithas (Semas Smitas) trečiadienį buvo didieji laimėtojai per 2015 metų apdovanojimų „BRIT Awards“ įteikimo ceremoniją Londone – abu jie gavo po dvi statulėles.

E.Sheeranui atiteko pirmasis arenoje „O2“ surengto vakaro apdovanojimas – britų solisto vyro, o ceremonijos pabaigoje jis grįžo į sceną atsiimti pagrindinio trofėjaus – „britų albumo“ už savąjį „X“.

Kai kino žvaigždė Russellas Crowe (Raselas Krou) įteikė jam apdovanojimą, E.Sheeranas miniai pasakė: „Taip ačiū jums už tai ... Aš to nesitikėjau ... Tai buvo labai, labai geri metai britų muzikai ... Tai vakaras švęsti visa tai ... Toliau kurkit muziką“.

E.Sheerano bičiulė Taylor Swift (Teilor Svift) pradėjo šou savo hitu „Blank Space“, o vėliau atsiėmė savo pirmąjį „BRIT Award“ – kaip „tarptautinė solistė moteris“.

Tarp kitų laureatų yra „Foo Fighters“, paskelbta „tarptautine grupe“, „Royal Blood“ („britų grupė“) ir „tarptautinis solistas vyras“ Pharrellas Williamsas (Farelas Viljamsas).

Markas Ronsonas pelnė britų singlo apdovanojimą už savo bendrą su Bruno Marsu (Brunu Marsu) darbą „Uptown Funk!“, o „One Direction“ atsiėmę savo penktą BRIT statulėlę – už britų klipą („You And I“).

Kim Kardashian (Kim Kardašian) įteikė S.Smithui 2015 metų „pasaulinės sėkmės apdovanojimą“, o paskui pristatė savo vyrą Kanye Westą (Kanajų Vestą) jo numeriui scenoje.

Atsiimdamas savo antrąjį apdovanojimą, už „britų proveržį“, S.Smithas jį dedikavo savo ilgamečiam bendradarbiui, dainininkui ir dainų kūrėjui Jimmy Napesui (Džimiui Neipsui), kurio nėščia žmona turi netrukus gimdyti.

„(Ačiū) Jimmy Napesui, kurio žmona namuose turi tuoj pat pokštelėti, tad tai – tau, Tilda“, – pasakė S.Smithas.

Madonna (Madona) į „BRIT Awards“ sceną grįžo pirmą kartą po 20 metų, kad atliktų „Living For Love“, bet šį svarbų jos momentą aptemdė bjaurus pargriuvimas. Atrodo, kad dainininkė užkliuvo už savo ilgos juodos skraistės ir nusirito laipteliais, bet ji atsikėlė ir tęsė savo numerį.

Tarp kitų nuo scenos dainavusių žvaigždžių buvo E.Sheeranas, „Royal Blood“, „Take That“ ir Paloma Faith (Paloma Feit), kuri gavo britų atlikėjos moters apdovanojimą ir kuri savo hitą „Only Love Can Hurt Like This“ atliko per scenoje surengtą liūtį.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų