Britų muzikos legenda prieš mirtį sužinojo tapsiantis seneliu

  • Teksto dydis:

Legendinis britų atlikėjas Davidas Bowie (Deividas Buvis) likus kelioms savaitėms iki mirties nuo vėžio sužinojo, kad jo sūnaus žmona laukiasi.

Praėjus mėnesiui po D.Bowie mirties jo sūnus kino kūrėjas Duncanas Jonesas (Dankanas Džounsas) trečiadienį sakė atskleidęs šią žinią savo tėvui kalėdiniame sveikinime.

„Tai įvyks birželį. Gyvybės ratas. Myliu tave, seneli“, – parašė D.Jones savo „Twitter“ žinutėje, prie kurios pridėjo įsčiose augančio kūdikio šaržą.

D.Bowie mirė sausio 10 dieną nuo kepenų vėžio. Dainininkas užgeso praėjus dviem dienoms po savo 69-ojo gimtadienio ir paskutiniojo albumo „Blackstar“ išleidimo.

D.Jonesas, kurio D.Bowie susilaukė su buvusia žmona Angie Bowie (Endži Buvi), yra vedęs fotografę Rodene Ronquillo (Roden Ronkiljo). D.Bowie taip pat paliko paauglę dukrą Lexi (Leksi) iš santuokos su Somelyje gimusia supermanekene Iman.

D.Bowie, kuris gimė Londone, bet paskutinius gyvenimo metus praleido Niujorke, laikomas vienu įtakingiausių menininkų per roko istoriją, taip pat padaręs didelę įtaką teatro ir mados pasauliui.

Per savo muzikinę karjerą D.Bowie tapo glemroko pionieriumi, taip pat kūrė soul, elektroninę, disko muziką ir džiazą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių