Būdamas 74 metų mirė JAV atlikėjas Meat Loaf

JAV dainininkas ir aktorius Meat Loaf mirė, jam buvo 74 metai, pranešta penktadienį.

„Skaudančia širdimi pranešame, kad neprilygstamasis Meat Loaf šiąnakt mirė, šalia esant jo žmonai Deborah (Deborai)", – sakoma pareiškime atlikėjo puslapyje socialiniame tinkle „Facebook“.

„Visas paskutines 24 valandas su juo buvo dukterys Pearl (Perl) ir Amanda, artimi draugai“, – sakoma pranešime.

Meat Loaf, kuris gimė kaip Marvinas Lee Aday (Marvinas Li Adėjus), o vėliau tapęs Michaelu (Maiklu), 8-ojo dešimtmečio pabaigoje pagarsėjo savo balso diapazonu ir įspūdingais sceniniais pasirodymais.

Teksase gimęs tvirto sudėjimo dainininkas turbūt labiausiai garsėja 1977 metų albumu „Bat out of Hell“ ir tokiais hitais kaip „Paradise by the Dashboard Light“ (1977), „I'm Gonna Love Her for Both of Us“ (1981) ir „I'd Do Anything for Love (But I Won't Do That)" (1993).

Pranešama, kad „Bat out of Hell“ buvo parduota maždaug 43 mln. kopijų – tai vienas geriausiai perkamų albumų per visą istoriją.

Kaip sakoma minėtame pareiškime feisbuke, Meat Loaf karjera truko šešis dešimtmečius, jis pardavė daugiau kaip 100 mln. savo albumų, pasirodė daugiau kaip 65 filmuose.

„Žinome, kiek daug jis reiškė daugybei jūsų, ir labai vertiname visą meilę ir paramą, mums išgyvenant gedulo metą dėl įkvepiančio artisto ir nuostabaus žmogaus netekties“, – priduriama pareiškime.

Be roko koncertų Meat Loaf turėjo epizodinių vaidmenų filmuose ir televizijos laidose, įskaitant muzikinę komediją „Šiurpiojo Rokio šou“ (Rocky Horror Picture Show, 1975) ir „Kovos klubą“ (Fight Club, 1999).


Šiame straipsnyje: Meat LoafmirėJAV atlikėjas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Amerikietis

Amerikietis portretas
Nekliedėkit, antivakseriai. Man 71 metai. Aš turėjau vėžį 2015 metais, bet JAV daktarai mane pilnai išgydė. Turėjau ir turiu širdies ligą - aritmiją. Ji man diagnozuota 2019. Nuo jos pastoviai vartoju vaistus. Esu jau 3 kart skiepytas Pfizer vakcina nuo COVID ir nuo to nei susirgau, nei mano sveikata susilpnėjo. Jaučiuosi labai gerai. Ir visi mano artimieji paskiepyti dauguma po tris, keli po 2 kartus ir visi sveiki.

tai

tai portretas
isvertus i lietuviu bus - mesos kepalas

Gintaras

Gintaras portretas
O,kad G.Storpirstis sauksta padejo-KD nei kriukt? Negeda?
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių