Ž. Diawara: noriu atsigauti po to, kas buvo uždrėbta man

  • Teksto dydis:

Pirmadienį žiniasklaidoje pasirodė pranešimai apie tai, kad sulaikyta verslininkė, žinomo dainininko Viktoro Diawaros buvusi sutuoktinė Živilė Diawara. Tądien su žurnalistais nebendravusi Ž. Diawara antradienį buvo kiek kalbesnė.

„Dabar nenoriu komentuoti, noriu atsigauti po visko, po šoko, po to, kas buvo uždrėbta man. <...> Nenoriu komentuoti, nenoriu pakenkti tyrimui. Manau, viską sužinosite vėliau“, – portalui lrt.lt antradienį sakė Ž. Diawara.

Dabar nenoriu komentuoti, noriu atsigauti po visko, po šoko, po to, kas buvo uždrėbta man.

Portalui kauno.diena.lt pavyko susiekti su buvusiu Živilės sutuoktiniu V. Diawara. Išgirdęs klausimą apie tai, kaip jis pats reaguoja į situaciją, vyras džentelmeniškai nukirto „Nieko nekomentuosiu“, – ir pridūrė: „Žiniasklaidoje buvo parašyta, kad mano žmona neadekvačiai elgėsi. Tai – visiška melagystė. Tik tiek galiu pasakyti.“

„O ką galite pasakyti apie tarp Živilės asmeninių daiktų neva rastas įtartinas medžiagas?“ – teiravosi kauno.diena.lt.

„Aš nieko nekomentuosiu. Vyksta ikiteisminis tyrimas. Ne mano reikalai. Čia yra Živilės Diawaros reikalas. Jeigu ji norės pakomentuoti, ji pakomentuos. Tikrai nieko nekomentuosiu. Žmonos telefono numerio neduosiu, abejoju, kad ir ji dabar kažką komentuos.“

Žinia apie verslininkės sulaikymą pasirodė pirmadienį.

Pasak Vilniaus pareigūnų, lapkričio 17 d. apie 22 val. Vilniuje, Švitrigailos gatvėje, vidiniame namo kieme, pareigūnai pamatė įtartinai besielgiančią moterį. Nuspręsta ją patikrinti.

Anot pareigūnų, moters, gimusios 1979-aisiais, dalinės apžiūros metu rankinėje rasta metalinė dėžutė su augalinės kilmės galimai narkotinių medžiagų liekanomis. Taip pat vienas polietileninis maišelis su, kaip įtariama, narkotine medžiaga (įtariama, kad haliucinogeniniais grybais).

Kaip buvo pranešta, verslininkė nakčiai buvo uždaryta į areštinę.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti.

Ž. Diawaros sulaikymas dėl rastų galimai narkotinių medžiagų supykdė Seimo nares, Laisvės frakcijos atstoves Ievą Pakarklytę ir Morganą Danielę.

Absurdiška, apgailėtina ir labai labai pikta, kai valstybės resursai yra švaistomi ir žmonės persekiojami pagal BK straipsnius už mažareikšmius nusižengimus“, – savo feisbuko paskyroje parašė I. Pakarklytė.

Pasipiktinimo savo feisbuko paskyroje neslėpė ir M. Danielė: „Toliau vyksta kova su „kriminaliniais nusikaltėliais“. Kiek dar Seimas lauks su įstatymų pakeitimais ir kiek dar gyvensime šiame absurde?“



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pilietiškas

Pilietiškas portretas
Vilkas avies kaiilyje - baisi moteris su kvaišalais!

Bitė Maja

Bitė Maja  portretas
Atsirado auka narkomanė , mažiau niuchink nereikės aukos vaidint .

Mindaugas

Mindaugas portretas
Tikiuosiu vaku teises dirba su ja,ar narkomanams normalu augint vaikus?
VISI KOMENTARAI 150

Galerijos

Daugiau straipsnių