Byra Vaidos ir Rolando Skaisgirių santuoka: prašymas skirtis pasiekė teismą

  • Teksto dydis:

Dar praėjusiais metais visuomenę pasiekė žinia apie televizijos laidų vedėjos ir komunikacijos specialistės Vaidos Skaisgirės ir prodiuserinės kompanijos savininko Rolando Skaisgirio sprendimą sukti skirtingais keliais. Nors pora buvo užminusi mįslę apie tai, kad susitaikė, tačiau santykių išsaugoti nepavyko – Vilniaus miesto apylinkės teismą pasiekė poros prašymas skirtis, skelbia portalas delfi.lt.

Kalbos apie tai, kad Vaidos ir Rolando santykiai atsidūrė ant skyrybų slenksčio, pradėjo sklisti jau 2017 metais. Tačiau tąkart pora santykių krizę įveikė.

2019-ųjų gegužės mėnesį visuomenę pasiekė žinios, kad žinoma pora ir vėl susiduria su sunkumais. Tiesa, tąkart skelbta, kad prašymas skirtis jau pasiekė teismą.

„Kartu nesame jau daugiau negu metus“, – portalui sakė V. Skaisgirė. Moteris plačiau komentuoti skyrybų detalių nepanoro. „Jaučiu pagarbą buvusiam partneriui ir gerbiu buvusius santykius. Viešuma nėra ta vieta, kurioje reikėtų gvildenti tokius dalykus“, – tąkart sakė V. Skaisgirė.

Tačiau praėjus keliems mėnesiams pasklido kalbos apie tai, kad pora galimai susitaikė. Tokios kalbos pradėjo sklisti po socialiniuose tinkluose Vaidos ir Rolando paviešintų nuotraukų, kuriose įamžintos viešųjų ryšių specialistės ir televizijos prodiuserio kelionės akimirkos iš atostogų Danijoje.

„Turim naują augintinį“, – su džiugesiu po sūnaus Ato ir savo nuotrauka „Instagram“ paskyroje rašė moteris. Iš vaizdinių matyti, jog moteris su berniuku, pozuodama didžiulio pliušinio žaislo pašonėje, lankėsi Danijos Bilundo mieste įsikūrusiame legolende.

„Instagram“ nuotr.

Praėjus kelioms valandoms „Facebook“ paskyroje prodiuseris patalpino savąjį kadrą, kuris ir užminė mįslę apie galimybę, jog santuokoje negalutinai padėtas taškas.

„Kas laimėjo, kam nešiot“, – feisbuke su tuo pačiu žaislu įsiamžinęs rašė vyras.

„Instagram“ nuotr.

V. Poderytė su žinomu prodiuseriu susipažino studijuodama pirmame kurse Vilniaus universitete. 2013 metų liepą Vaida ir Rolandas susituokė Barbadose. Ši santuoka Vaidai – pirmoji, o Rolandui – antroji.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Beta-"senberniai"?

Beta-"senberniai"? portretas
Kvailys, buvęs ženotas, susigundė su gal "nekalta". O ji, aiškiai pasinaudojo, kaip daugelis "nekaltučių" barakudų. Toks dabartinis gyvenimas. Aišku, geriausia nerašykit. Sukelia betikslius rašinėjimus, pasišlykštėjimą gyvenimu. O jie dauginasi, išleisdami į gyvenimą egoistus, barakudas suteršta sąmone.

FELIKSAS

FELIKSAS portretas
Sudo rasytojai žurnalistai islaizyk analinė anga! Tada rašyk!

Brone

Brone  portretas
Nusisikt
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių