A. Čekuolis laidoje „Dėmesio pakrašty” pristatys savo parodiją

  • Teksto dydis:

Vienas seniausių pasaulyje TV vedėjų Algimantas Čekuolis, į kurį neseniai smigo žinomo žiniasklaidos eksperto kritikos strėlės, pašaipas linkęs nuleisti juokais. Jos jam – kaip nuo žąsies vanduo: eterio veteranas nevengia ir pats pasijuokti iš savęs. Visgi dėl amžiaus cenzo eteryje ir viešajame gyvenime jis pastebi: „Ne visi supranta, kad brandžiais prozininkai, rašytojai ir visuomenės veikėjai tampa tik peržengę septynias ar net aštuonias dešimtis metų. Tokie buvo rašytojai George‘as Bernardas Shaw (Dž. Bernardas Šo), Romainas Rollandas (Romenas Rolanas), politikas Winstonas Churchillis (Vinstonas Čerčilis) ir t.t. “

Jau šį vakarą LRT televizijos eteryje – žurnalisto Algimanto Čekuolio personažo parodija laidoje „Dėmesio pakrašty“. „Eteryje, kaip ir gyvenime, atsilaiko tie, kurie turi gerą humoro jausmą, – sako laidos prodiuseris ir scenaristas Haroldas Mackevičius. – Kai Algimantui prasitarėme apie galimą parodiją, jis pasisiūlė netgi parašyti tekstą jį parodijuojančiam aktoriui Dominkykui Vaitiekūnui.“ Negana to, A. Čekuolis laidoje pats pristatys D. Vaitiekūno kuriamą savo personažą.

Inline image 5 Inline image 3 Inline image 2 stopkadrai iš šio vakaro laidos

Ar pavyko Dominykui į 9-ąją dešimtį įkopusio žurnalistikos veterano ir visuomenės veikėjo parodija, žiūrovai pamatys jau šį vakarą  20.10 val. per LRT televiziją.

Taip pat laidoje:

Vilnius – vienas iš nedaugelio pasaulio miestų, kuriame užsieniečiai, vykstantys į oro uostą, privalo mokėti lietuvių kalbą. Žurnalistinis tyrimas šia tema.

Apiplėštas Lenkijoje aptiktas nacių aukso traukinys. Panašu, kad apiplėšimą įvykdė lietuviai Saulius ir Paulius.

Arkties tyrinėjimų stotį užpuolė baltosios meškos. „Dėmesio pakrašty” atskleis, ką jos turi bendro su Rusijos prezidentu Putinu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių