„Colours of Bubbles“ skelbia naujus turo koncertus: atnešame šį tą naujo ir nepažinto

  • Teksto dydis:

Lietuvos metų roko grupė „Colours of Bubbles“ skelbia du papildomus albumo „9 mm“ pristatymo turo koncertus. Prie jau paskelbtų pasirodymų lapkritį Vilniuje ir Šiauliuose grupė prideda dvi naujas datas Klaipėdoje ir Kaune.

„Labai džiaugiamės, kad galėsime pradžiuginti grupės gerbėjus jau keturiuose miestuose ir papildyti jų grojaraščius naujais garsais. Atnešame šį tą naujo ir nepažinto“, – tvirtina muzikantai.

Albume „9 mm“ muzikos gerbėjai ras devynias naujas grupės dainas, atspindinčias apolitišką požiūrį į dabartinį pasaulį, persmelktas karo, meilės, ginklų, darbo klasės, greito gyvenimo tempo, maišto temų. Iš šio albumo grupė jau išleido pirmąjį singlą „Russian Roulette“ ir ruošia daugiau staigmenų.

Albumo nuotr.

Po trejų metų pertraukos naują studijinį albumą „9 mm“ „Colours of Bubbles“ išleis spalio 18 d. Savo turą Lietuvoje muzikantai pradės lapkričio 8 dieną Vilniuje, kultūros bare „Kablys“. Lapkričio 15 d. grupė pasirodys Šiaulių arenoje.

Lapkričio 22 d. „Colours of Bubbles“ lankysis Klaipėdoje, „Švyturys Bhouse“, o lapkričio 23 d. turą užbaigs Kaune, „Gargare“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių