D. Bilevičiūtė – be namų ir be pinigų: visos mano sąskaitos areštuotos

  • Teksto dydis:

Žinoma dainininkė ir vokalo mokytoja Daina Bilevičiūtė Lietuvoje – reta viešnia. Savo gyvenimą  nuo nulio  ji jau senokai kuria Anglijoje. Moteris sako, jog po nesėkmingai susiklosčiusių kaimo turizmo sodybos statybų ir jas lydėjusių skandalų ji buvo tiesiog sužlugdyta.

„Viską praradau, visos mano sąskaitos areštuotos“, – šį vakarą, 19.30 val., LNK laidoje „KK2 Penktadienis“ pasakos Daina, į filmavimą specialiai atvykusi iš Londono.

Lietuvoje Daina – ir bedarbė, ir benamė. Už skolas buvo atimta ne tik sodyba, bet ir  butas Trakuose, o taip pat ir nedidelis butukas Vilniuje, kuris anksčiau priklausė D. Bilevičiūtės mamai. Žinoma moteris prisipažins: atsidūrusi beviltiškoje situacijoje ji net keletą metų Londone glaudėsi pas visai svetimus žmones. „Pas vienus gyvenau metus, pas kitus tris metus, svetimos šeimos, jos mane išlaikė“, – sako Daina, kuri, anot jos pačios, skaudžiai moka vien už tai, kad Lietuvos kaime norėjo auginti ne „kiaules, zebrus, o kultūrą“.

Nors apie savo nelaimes Daina kalba pakankamai ramiai, pripažįsta, kad  anksčiau buvo labai sunkus metas „Buvau pilna agresijos. Vieną rytą atsibudau ir supratau, kad pradėsiu visus kandžioti. Tada kreipiausi pagalbos“, – pasakoja Daina, kuriai labiausiai padėjo... ekstrasensas. „Nors ir jį buvau iš pusiausvyros išvedusi“, – prisimena ji.

Pirmojoje Naujųjų metų laidoje skaudžiais išgyvenimais dalinsis ir grožio konkursų dalyvė Vitalija Jonikytė, kuri kaip tik šiuo metu laukia antros sudėtingos operacijos „Pastovus skausmas žmogų varo iš proto“, – prabils Vitalija, kuri dar visai neseniai tarptautiniame grožio konkurse laimėjo net tris titulus. Tačiau niekas neįtarė, kiek išgyvenimų ir skausmo slypi po modelio šypsena.

Apie naują kasdienybę išgyvenus infarktą dalinsis ir žinomas rašytojas bei žurnalistas Giedrius Drukteinis, kuris neslėps: „Prieš infarktą elgiausi labai blogai“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Žiūriu

Žiūriu  portretas
Ne taip jau ir blogai tam liondone,tik bijau kad vieną dieną neparskristų su vadinamu(žulikovežiu) ir dideliu apsaugos būriu, nes iš ten jau visi milijonieriais grišta.

Klpd.

Klpd. portretas
Nėra čia ko vyniot žodžius į vatą - Bilevičiūte susiimk o tik paskui dejuok. Apsileidus kaip...Tokį balsą turėdama, būdama operos dainininkė sėdi skurde? Ką veiki kasdien? Į savo uždarytas sąskaitas žiūri? Dirbt varyk. Kur yra galimybė gauti grynais o ne pavedimu į sąskaitą..Suplonėti irgi nėra lengva bet jeigu norėtum tai ir galėtum. Perdaug save myli ir tingi.O niekas kitas už tave nieko, kad tu gyventum geriau, nepadarys...

*

* portretas
Mylimo žmogaus turi būti daug.
VISI KOMENTARAI 19

Galerijos

Daugiau straipsnių