D. Meiželytė – apie mylimąjį iš Ukrainos ir surogatinę motinystę

  • Teksto dydis:

43 metų dainininkė, aktorė bei televizijos laidų vedėja Donalda Meiželytė pastaruoju metu atrodo pasikeitusi – ir išvaizda, ir emocine būsena.

Buvusi Seimo narė radikaliai pakeitė gyvenimo būdą, išgražėjo, numetė svorio ir visiškai atsisakė alkoholio.

LNK laidoje „Bus visko“ šį šeštadienį 17.30 val. Donalda pasakos, kad visų šių pokyčių priežastis – naujasis širdies draugas, septyneriais metais jaunesnis užsienietis verslininkas, kuris ne tik išmokė iš naujo pamilti save, bet ir nuspalvino jos gyvenimą naujomis spalvomis. Daugiau nei metus besitęsianti draugystė kurį laiką apsiribojo vos vienu ar dviem susitikimais per mėnesį, tačiau nuo šiol moteris džiaugiasi, kad jos ir iš Ukrainos kilusio mylimojo jausmams nebeliko jokių kliūčių.

„Šiandien ambasadoje jis turėjo pasirašyti dokumentus ir gauti Lietuvos pilietybę. Tai pradėjau draugauti su užsieniečiu, o šiandien galbūt jis jau lietuvis“, – savo gyvenimo aktualijomis dalinsis moteris.

Pradėjau draugauti su užsieniečiu, o šiandien galbūt jis jau lietuvis.

Savo asmeninį gyvenimą po devyniais užraktais sauganti atlikėja prasitars, kad septyneriais metais jaunesnis mylimasis – rimtas verslininkas, darbo reikalais dažnai keliaujantis po visą Europą, tačiau yra kilęs iš Ukrainos ir net dalyvavo Maidano įvykiuose, kur per riaušes buvo pašautas.

„Nenoriu savo laime dalintis, nes jeigu ji pasibaigs, tuomet turėsiu pasakoti, kas ir kodėl nutiko. Tačiau kiekvienai moteriai linkiu tokių spontaniškų ir romantiškų jausmų“, – atviraus Donalda.

Garsi atlikėja ne tik pasidalins jaudinančia pažinties istorija, bet ir tai, kur link veda daugiau nei metus trunkantys santykiai. Donaldos širdies draugas – trijų vaikų tėvas, o buvusi Seimo narė turi dvidešimtmetę dukrą Jutą. Prieš keletą savaičių moteris viešai pasidalino atliktų tyrimų rezultatais, kurie parodė, kad Donalda turi mutavusį geną, kuris padidina riziką susirgti vėžiu. Tai privertė apsvarstyti sterilizacijos galimybę, tačiau Donalda prisipažins, kad su 36-erių mylimuoju kalba ne tik apie bendrą ateitį, bet ir būsimus bendrus vaikus. Moteris neatmetė galimybės užsišaldyti kiaušinėlius ir galbūt ateityje pasinaudoti surogatinės motinos pagalba.

Donalda prisimins Seimo laikus ir atskleis skandalingų detalių apie šio darbo užkulisius. Moteris prisipažins, kad ne kartą buvo bandoma papirkti, kad atiduotų savo balsą vieno ar kito įstatymo balsavimo metu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

DONALDA

DONALDA portretas
ESI NAGLA BOBA ARBA VOVA.

Alina

Alina portretas
Nesuprantu,kas verčia taip atvirauti...? Žmogus daug patraukliau atrodo ir išore,ir vidumi,kai neviešina savo asmeninio gyvenimo...Gal dabar tai labai madinga?

Duok durniui pasiteikstu

Duok durniui pasiteikstu portretas
Nenoriu dalintis asmeniniu gyvenimu viesai, bet dalinuosi, svarbiausiabkup dusnesniais issisokimais. As sitos kvailes niekada nemegau, jai svarbiausia issisokti ka nors pasakant ektremalaus. Viena diena ji kiausides issipjaus, kita diena uzsisaldys... Tikra durne ir baisiausia kad sita visya sedi valdzioj..
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių