D. Meškaitė-Kisielienė ir J. Šatas: apie maisto karą ir linksmus vakarėlius

  • Teksto dydis:

Dainininkė Dileta Meškaitė-Kisielienė ir stilistas Joringis Šatas yra geri bičiuliai – jiems būnant kartu juoko, geros nuotaikos ir išdaigų niekada netrūksta. Dalyvaudami kulinarinėje laidoje „Virtuvės istorijos“ jie pasidalijo prisiminimais apie vieną smagiausių istorijų, nutikusių TV laidų prodiuserės Vaidos Skaisgirės namuose.

Šį šeštadienio rytą TV3 žiūrovų laukia išties azartiška kulinarinė kova. Abu laidos herojai kone kibs vienas kitam į plaukus ir norės nugalėti ir įtikti kulinarinio teismo teisėjai, jų bendrai draugei V. Skaisgirei.

Burtai lems, jog Joringis, kartu su laidos vedėja Ilona Juciūte, keps žuvį alaus tešloje su bulvių skiltelėmis, o Dileta, padedama iš Šri Lankos kilusio virtuvės šefo Dilano Dampellos Gamage, gamins indonezietišką patiekalą iš ryžių „Nasi goreng“.

TV3 projekte „Aš stilistas“ išgarsėjęs J. Šatas šiandien stiliaus patarimus dalija net ryškiausioms pramogų pasaulio žvaigždėms. Jis ne tik konsultuoja, padeda apsipirkti, bet ir atvažiuoja į namus bei atlieka spintos reviziją. Būtent darbai ir suvedė Vaidos, Joringio ir Diletos kelius.

Paklaustas apie smagiausią istoriją, nutikusią per bendrus laidos herojų draugystės metus, žinomas stilistas pasidalijo vienu prisiminimu.

„Praeitais metais šventėme Vaidos gimtadienį. Ji buvo prigaminusi labai daug patiekalų ir kažkas iš svečių atsinešė didelį tortą. Vakarėlyje buvo labai puiki nuotaika, kvailiojom, juokavom ir netyčia prasidėjo torto karas. Visi žmonės buvo torte, namai, užuolaidos buvo torte. Drabužiai ir veidai dar atsiplovė, bet manau, Vaida iki dabar namus šveičia ir randa vis to torto“, – laidoje juoksis Joringis.

Kurioziškų situacijų netrūksta ir merginų grupės „Queens of Roses“ narei, televizijos projektų dalyvei bei laidų vedėjai Diletai Meškaitei-Kisielienei. Žinoma moteris teigia, jog daug nuotykių nutinka koncertų ir gastrolių metu bei pasidalino vienu jų.

Mėgstu gaminti viską, netgi tai, kas man pačiai asmeniškai nėra skanu.

„Aš vieną kartą esu gerai išsitėškusi ant scenos. Mes dainavome vieną dainą ir ant pačios aukščiausios, geriausios natos traukiant aš norėjau koją iškelti ir aukštielninka nukritau. Guliu ant tos žemės, negaliu atsikelti, nes su aukštakulniais ir slidu. Bet paskui atsistojau, plaukus tik atmečiau ir lyg niekur nieko dainavau toliau“, – pasakos Dileta.

Tačiau be smagių istorijų laukia ir azartiška kulinarinė kova. Tiek Dileta, tiek Joringis tikės savo pergale, tačiau nugalėtoją nuspręsti teks jų draugei, renginių bei televizijos laidų vedėjai ir prodiuserei V. Skaisgirei. Žinoma moteris bičiulius neretai nustebina gurmaniškais patiekalais, todėl įtikti jai pačiai bus išties nelengva.

„Mėgstu gaminti viską, netgi tai, kas man pačiai asmeniškai nėra skanu. Gaminti man yra gera ir smagu, o dar smagiau yra tai, ką tas maisto gaminimas padovanoja – tokį ritualą pabūti visiems kartu, pasidžiaugti artimųjų kompanija“, – pasakos Vaida.

Kokiais stiliaus patarimais pasidalys Joringis, kaip artėjančioms šventėms ruošiasi Dileta, ar azartiška kova nesugriaus gražios laidos herojų draugystės ir kuris patiekalas labiau patiks Vaidai – paaiškės jau šį šeštadienį 8.30 val. laidoje „Virtuvės istorijos“.

Jau dešimtą sezoną skaičiuojanti televizijos žiūrovų pamėgta kulinarinių pokalbių laida „Virtuvės istorijos“ žada dar aršesnes ir azartiškesnes žinomų Lietuvos šeimų bei jų artimiausių bičiulių kulinarines kovas. Prie ilgametės laidos vedėjos, kulinarės I. Juciūtės šiame sezone prisijungė iš Šri Lankos kilęs, bet Lietuvą be galo mylintis profesionalus virtuvės šefas Dilanas Dampella Gamage – jie kartu padės laidos herojams rungtis ir ruošti skaniausius patiekalus. Geriausi pokalbiai gimsta virtuvėje, todėl kaskart patiekalų gamybą lydi atviros ir nuoširdžios istorijos, o galiausiai į studiją atvykęs trečiasis laidos svečias turi ne tik išrinkti skanesnį patiekalą, bet ir atspėti jį pagaminusį kulinarą.

„Virtuvės istorijos“ – šeštadieniais, 8.30 val. per TV3!



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių