D. Montvydo stilius: nuo šlepečių su kojinėmis iki 90-ųjų stiliaus metamorfozių

  • Teksto dydis:

Ne mažiau nei dalyvių balsai ir pasirodymai, šiandien „Lietuvos balso“ finalinėje kovoje aptarinėjamas ir stilius.

O ypač – neįprastais stiliaus deriniais visuomet nustebinančio Donato Montvydo. Kiekviename filmavimų etape laužęs bet kokias mados taisykles ir į sceną lipęs su vis daugiau apkalbų susilaukusiais spalvingais aprangos deriniais, šį kartą mokytojas ir vėl prikaustė visų dėmesį.

Donatas patikina – savo apranga jis nebijo stebinti ir visuomet siekia ne tik provokuoti, bet ir diktuoti madą.

„Įvaizdis, kaip ir muzika, yra žaidimas. Tiesą pasakius, įvaizdžio keitimas man pasidarė, kaip maistas, man tai natūralu, įprasta, per daug niekada apie tai negalvoju, tiesiog įvaizdžio pokyčiai man pasidarė gan kasdieniška“, – sako D. Montvydas.

Ilgus metus su atlikėju dirbantis stilistas Marius Stanevičius jau aklosiose perklausose pateikė tikrą staigmeną –  spalvingai apsirengęs D. Motvydas į sceną žengė su mūvėdamas kojinėmis ir avėdamas šlepetes. „Nokautų“ etapui Donatas visus nustebino į „Lietuvos balso“ sceną sugrąžinęs vintažinį 90-ųjų stilių. Pats atlikėjas tai vadina apgalvota provokacija.

Niekas niekada man neįpirš užsidėti tai, ko aš nenoriu. Tačiau aš mėgstu provokuoti.

„Mūsų su Marium darbas yra bendra koloboracija. Niekas niekada man neįpirš užsidėti tai, ko aš nenoriu. Man nėra principo įnešti naują madą, tačiau aš mėgstu provokuoti – žinau, kad jei taip apsirengęs ateisiu į sceną, daug kas apie tai kalbės. Man mano stilius yra saviraiškos forma“,– sako D. Montvydas, kuris savo aprangos derinį šiandien rinkosi iš dviejų skirtingų variantų – gyvūnų rašto drabužio ir prekės ženklo „Moschino“ marškinėlių su didžiuliu mikimauzu.

Savo stiliumi ir neįprastais sprendimais „Lietuvos balse“  stebinantis mokytojas juokiasi – turbūt vienintelė stiliaus provokacija, kuriai jis nepasiduotų – suknelė. Tačiau moteriški drabužiai projekte jam nėra naujiena.

„Man atrodo prieš porą sezonų „Lietuvos balse“ buvau kažką panašaus užsidėjęs, kiek pamenu tai buvo sijonas. Bet man nepatiko. Energetika visai ne ta“,– juokdamasis prisimena D. Montvydas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anna

Anna portretas
Stilium net nekvepia...

ALGIS

ALGIS portretas
Pajacas ir tiek

XX

XX portretas
Atrodo baisiai.Nežinau koks jo stilius,bet vizuoliai atrodo, kaip "nevisi namie".Tapati galėčiau pasakyti ir apie jo antrąją pusę.
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių