Pereiti į pagrindinį turinį

D. Tamošiūnaitė: oficialios skyrybos man – palengvėjimas

2016-05-02 11:36
DMN inf.

„Man tai buvo palengvėjimas. Širdis virpėjo tada, kai portalai pranešė apie skyrybas prieš trejus metus. O dabar, kai dėjau parašą, ne virpulį jaučiau...“, - LNK laidoje teigs garsi televizijos ir radijo laidų vedėja Daiva Tamošiūnaitė.

LNK archyvo nuotr.

Kad televizijos ir radijo laidų vedėja Daiva Tamošiūnaitė ir politiku tapęs jos sutuoktinis Dainius Budrys skiriasi, žiniasklaidoje buvo skelbiama dar prieš trejus metus. Tačiau oficialios poros skyrybos įvyko vos prieš kelias savaites.

Pasak Daivos, likus vienai su dukra sunkiausia buvo... išmokti gyventi vienai. „Man tai buvo didelis išbandymas, nes per savo gyvenimą nebuvau susidraugavusi su vienatve. Labai daug dienų prašydavau, kad pas mane vakarais kažkas ateitų ir būtų su manimi, vakarieniautų, su manimi kalbėtųsi, galbūt pas mane miegotų kokia draugė....“, - prisimins D. Tamošiūnaitė.

Tuo metu kita garsi moteris, taip pat neseniai oficialiai išsiskyrusi grupės „69 danguje“ narė Ingrida Martinkėnaitė pirmą kartą prieš televizijos kameras prabils apie naują širdies draugą, teisininką Mindaugą Urboną. 37-erių dainininkė pokalbio metu atrodys švytinti iš laimės – ko gero taip geriausia būtų apibūdinti Ingridą šiuo metu. Tačiau, pasak Ingridos, tik artimiausi draugai žino, ką jai teko išgyventi, kai po dešimt metų trukusios santuokos nusprendė skirtis su vyru Andrejumi Velijevu. „Buvo dienų, kai norėjosi pasislėpti po kaldra, ir niekur nesirodyti... todėl, eidama į sceną, kaskart užsidėdavau kaukę. Priešingu atveju, vargu, ar būčiau išgyvenusi..“, - pasakos Ingrida. „Ar esu įsimylėjusi? Taip...“, - sakys Ingrida.

Gyvenimo būdo laida „Nuo... Iki...“ – pirmadienį 20.25 val. per LNK.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų