Pereiti į pagrindinį turinį

Dainą apie nelaimingą meilę pristatęs R. Cicino sūnėnas: atsisveikinau su ilgesiu

2015-09-02 09:40

"Tai – daina apie praeitį ir nelaimingą meilę", – taip savo naujausią kūrinį "Above the love" pristatė Londone gyvenantis 24 metų Ryčio Cicino sūnėnas Mantas Vygantas, svajojantis apie dainininko karjerą.

Daina "Above the clouds" (Virš debesų) – naujausia Manto Vyganto daina po šešerių metų pertraukos.

Angliškos dainos žodžius parašė Rūta Lukoševičiūtė, o geras Manto bičiulis Kęstutis Ruzgys sukūrė muziką.

"Dėl dainos įrašymo specialiai grįžau į Lietuvą ir nusifilmavau televizijos projekte, – Mantas mano, kad kiekvienas atlikėjas dainuoja apie savo gyvenimą. – Kai perskaičiau Rūtos sukurtus dainos žodžius, pagalvojau, kad tai – tarsi skirta man, nors apie tai net nebuvo kalbos."

"Above the love" – daina apie praeitį, nelaimingą meilę.

"Mylėdamas skraidžiau iš meilės, džiaugsmo, tikro jausmo, kai ji buvo greta. Jaučiausi virš debesų. Bet – klydau. Tai buvo netikra, – prisipažino Mantas. – Tačiau atlikęs dainą jaučiuosi išsilaisvinęs nuo ilgesio ir džiaugiuosi gyvenimu."

Kodėl daina sukurta angliškai?

"Nusprendžiau dainą pateikti plačiai publikai, kad ji skambėtų ne tik Lietuvoje, bet ir Anglijoje. Tiesa, netrukus išeis ir lietuviška šios dainos versija", – pasakojo M.Vygantas, kuris nekantrauja dar įrašyti kelias naujas dainas ir realizuoti save scenoje.

Druskininkuose gimęs M.Vygantas mokėsi J.Gruodžio konservatorijoje, kur baigė vokalo studijas. Emigracijos kvapą Mantas pajuto dar vaikystėje, kai išvyko su tėvais į Airiją.

Rugpjūčio 20 dieną savo 24-ąjį gimtadienį atšventęs Mantas gyvena Anglijos sostinėje ir ten jau trejus metus dirba konsjeržu viename brangiausių apartamentų komplekse Europoje – "Grosvenor Crescent," greta Haid parko, Londono centre.

Tačiau dirbdamas konsjeržu jaunas vyras svajoja apie dainininko karjerą.

"Kol kas dirbsiu savo darbe, nes jis suteikia finansinį stabilumą. Ir Londono, bent kol kas, nepaliksiu, – prisipažįsta M.Vygantas. – Bet aš dėl muzikos pasiryžęs kristi, keltis, kristi ir vėl keltis. Net jei nepavyks, žinosiu, kad bandžiau ir siekiau savo svajonės."

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų