Pereiti į pagrindinį turinį

Dainininkas J. Kobzonas: estrados pasaulyje žydrų - 70 procentų

2013-09-04 20:43
DMN inf.
Josifas Kobzonas
Josifas Kobzonas / Reuters nuotr.

Rusijoje priimtas įstatymas, draudžiantis propaguoti homoseksualizmą, pasaulyje įgauna netikėtų posūkių. Šįkart seksualinių mažumų teisių gynėjai nutarė atkreipti dėmesį į klasikinę muziką. Internete pasirodė peticija, kurios autoriai reikalauja pirmąjį Niujorko „Metropolitan Opera“ naujojo sezono spektaklį - operą „Eugenijus Oneginas“ - skirti seksualinių mažumų teisėms ginti, rašo portalas lrytas.lt.

Rusų dainininkas ir Valstybės dūmos deputatas Josifas Kobzonas balsavo už įstatymą, draudžiantį propaguoti homoseksualizmą. Su juo kalbėjosi „Sovetskij sport“ korespondentas.

"Manau, kad estrados pasaulyje apie 70 procentų vyrų yra žydri. Nors garsiai dėl to prisipažįsta, ko gero, tik Borisas Moisejevas. Kiti slapukauja, konspiruojasi. Prisimenu epizodą festivalyje „Slavianskij bazar“ Vitebske. Vėlai vakare grįžtu į viešbutį ir matau merginas solistes bare. Klausiu: „Kodėl vienos, be vaikinų?“ O man atsako: „Vaikinai užsidarė viešbučio kambariuose su vaikinais...“ Bet juk tai baisu!

Mano kostiumininkė ištarė genialią frazę po to, kai pradėjau ją ūdyti: „Irka, kaip tu įgrisai! Visą laiką ieškai priekabių. Vaikai užaugo, ištekėtum dar kartą, gal geresnė pasidarytum.“ O ji ir sako: „Dabar vyrai kaip unitazai viešojoje išvietėje. Arba užimti, arba apšikti.“ Šiurkštoka, bet, ko gero, teisinga", - rusų dienraščiui pareiškė J.Kobzonas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų