Artėjančioms vestuvėms besiruošianti dainininkė Evelina Anusauskaitė – Young sako pastarosiomis dienomis išragavusi tiek desertų, kad iki puotos turės paisyti „saldžių atostogų“ režimo.
„Nors mėgaudamasi gardėsiais savęs nevaržau, vis tiek retsykiais pagalvoju apie kalorijas. Prisiragavusi trokštamiausių pyragaičių su kremo įdaru keletą dienų į saldumynus visai nereaguoju“, - patikino būsima nuotaka.
Dainininkė pripažįsta pirmiausia norėjusi, kad saldėsiai būtų ne tik viliojančio skonio, bet ir nepriekaištingos išvaizdos. Ji desertams kėlė ypatingus reikalavimus. Saldumynai turėjo būti spalvingi, bet tuo pačiu ne per daug ryškūs. Idealūs gardėsiai, anot E. Anusauskaitės – Young, yra nedideli, tirpstantys burnoje, žaismingi, originalių formų bei dekoruoti trokštamomis detalėmis. Pavyzdžiui, valgomais miniatiūriniais muzikos instrumentais.
Ypač dainininkę ir jos išrinktąjį žavi pyragėliai. Tokių užsienyje pasirinkimas didelis, o Lietuvoje reikia gerokai paieškoti.
„Nuorodą, kur būtų galima užsisakyti trokštamų desertų, man atsiuntė vestuvių planuotoja Kristina Kaikarienė. Kai pamačiau nuotraukas, norėjosi ją išbučiuoti!“, - šypsodamasi sakė E. Anusauskaitė – Young, į Kaune esančią skanėstų krautuvėlę atvykusi kartu su savo vyru Adamu, prieš keturias dienas atskridusiu iš Los Andželo į Lietuvą. Pora, neabejinga desertams, užsisakė šimtus pyragėlių ir keksiukų.
„Mūsų vestuvėse „saldus stalas“ stovės tikrai garbingoje vietoje“, - šypsodamiesi sakė jaunavedžiai.
Į Kauną dar sykį jie atvažiuos ketvirtadienį. Laikinojoje sostinėje jie rinksis ir vestuvinį „Bijolos“ tortą. Jaunavedžiams svarbu, kad jis būtų saldus, bet švelnus. E. Anusauskaitė – Young pagedauja, kad kepinyje nedominuotų tik vienas poskonis.
„Abu su Adamu mėgstame saldumynus, todėl jiems skiriame daug dėmesio“, - sakė E. Anusauskaitė – Young.
Naujausi komentarai