Dainininkė G. Karaliūnaitė: dauguma vyrų nori su manimi turėti tik pramogą

  • Teksto dydis:

„Aš tapau paranojiška ir atsargi vyrų klausimu. Aš vis dar esu jiems tokia prisirpusi, atrodau, kad va, gal būtų faina prieš draugus pasirodyti, paturėti tokią moterį. Jie nori su manimi turėti pramogą, bet jie nesuvokia, kad iš esmės viskas tvarkoj, valio, bet aš neturiu laiko. Vakarai – su dukra, savaitgaliais aš dirbu arba esu su dukra... Taip kad vyras, kuris galėtų būti mano gyvenime, tai tik toks, kuris suvoktų visą pilną mano vežimą, kurį aš paskui save tempiu...“ – jau šįvakar LNK gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ pasakos Gintarė Karaliūnaitė.

Šiandien dainininkės interviu nė iš tolo neprimena to, kuris laidoje pasirodė prieš metus. Tuomet Gintarė kalbėjo drebėdama iš baimės po to, kai trejais metais jaunesnis sutuoktinis kanadietis Marcas Andre Canuelis bandė jėga patekti į namus, o ji buvo priversta kreiptis į pareigūnus.

Žinomos moters atvirumas pribloškė. Ji atvirai papasakojo trečią kartą tekėjusi dėl kūdikio, kurio laukėsi ir kurį iškart po vestuvių prarado. Vėliau ji pagimdė dukrelę Sofiją, tačiau su vyru išsiskyrė netrukus po jos gimimo, tuomet Gintarė pirmą kartą prisipažino patyrusi psichologinį bei fizinį smurtą.

Šiandien 41-erių atlikėja nė kiek neprimena tos išsigandusios, dukrą prarasti bijančios moters, kokią tuomet matėme. „Verčiu naują gyvenimo puslapį, nes trokštu pokyčių“, – sakys Gintarė, pasitikdama savo svajonių namuose, kurie šiuo metu parduodami.



NAUJAUSI KOMENTARAI

klp

klp portretas
Koks susireikšminimas........... "Mergelė" pavėlavo su savo svaičiojimais apie 20 metų. :)

Tai

Tai portretas
Vyrai pramogauja su laisvo elgesio mergelėm…. Paprastai, ne tik laisvo elgesio, bet ir kvaišom.

...

... portretas
o tai kam tavęs dar reikia
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių