Pereiti į pagrindinį turinį

Dainininkė A. Lavigne: maniau, kad mirštu

2015-04-02 13:35
BNS inf.
Scanpix nuotr.

Dainininkė Avril Lavigne (Avril Lavin) pasakojo, kad dėl Laimo ligos (boreliozės) buvo penkis mėnesius prikaustyta prie patalo ir manė, jog miršta.

30-metė kanadietė patvirtino ankstesnius pranešimus socialinėje žiniasklaidoje apie ją užpuolusią erkių platinamą infekcinę ligą ir patikino, kad dabar jaučiasi geriau.

Ilgas jos dingimas iš viešumos privertė susirūpinti dėl žvaigždės sveikatos būklės.

„Jaučiau, lyg negalėčiau kvėpuoti, negalėčiau kalbėti ir negalėčiau judėti“, – sakė A.Lavigne interviu apie įžymybes rašančiam JAV žurnalui „People“.

„Maniau, kad mirštu“, – sakė ji.

Pasak A.Lavigne, Laimo liga jai buvo diagnozuota praėjusių metų pabaigoje ir nuo tada ji penkis mėnesius praleido lovoje.

„Buvo laikas, kai visą savaitę negalėjau praustis po dušu, nes vos pastovėjau ant kojų, – pasakojo atlikėja. – Atrodė, kad kažkas iš manęs išsunkė visą gyvybę“.

Dabar ji sakė, kad jaučiasi „80 procentų“ geriau Ontarijuje prižiūrima motinos ir vyro dainininko Chado Kroegerio (Čado Kregerio), grupės „Nickelback“ lyderio.

Jungtinėse Valstijose Laimo liga kasmet yra diagnozuojama 300 tūkstančių gyventojų, daugiausia šiaurės rytinėje ir šiaurinėje dalyse, rodo Ligų kontrolės centrų paskelbti duomenys. Šia liga sergama ir Europoje.

Neseniai atliktų tyrimų rezultatai parodė, kad pavojus užsikrėsti Laimo liga darosi vis didesnis, ypač Kanadoje, kur dėl klimato pokyčių erkės įsitvirtina vis didesniuose šalies plotuose.

A.Lavigne pasaulinio dėmesio susilaukė 2002 metais, kai dar paauglė išleido debiutinį albumą „Let Go“ su lengvai įsimenančiomis melodingomis dainomis, turinčiomis paaugliškai maištingą alternatyviojo grandžo prieskonį.

A.Lavigne, kuri turi ir Prancūzijos pilietybę, nuo 2013 metų neišleido nė vieno albumo. Neseniai ji pranešė parašiusi dainą Specialiosioms olimpinėms žaidynėms, kurios liepą prasidės Los Andžele.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų