Dainininkė M. Pundziūtė-Monique atskleidė vieną didžiausių savo baimių

  • Teksto dydis:

Dainininkė Monika Pundziūtė-Monique savo muzikinės karjeros pradžioje buvo paprasta, kukli mergaitė, kuriai vos sulaukus 17-ikos atsivėrė didžioji muzikinė scena. Ir nuo pirmojo pasirodymo televizijoje ji akivaizdžiai neleido laiko veltui, o mažais žingsneliais ėjo pirmyn.

„Pradžioje nebuvau savimi iki galo, nes mus labai dažnai varžo baimė, mus labai dažnai varžo nepasitikėjimas savimi. Į konkursą atėjau be proto susikompleksavusi, užsidariusi. Vienas gražiausių dalykų, kurį man pavyko pasiekti dirbant su Romu komandoje, tai tas laisvumas ir atsidavimas sau. Aš supratau, kad turiu medinukės rankas, kojas ir jokios plastikos, bet aš labai norėjau tai pakeisti. Su kiekvienu koncertu pradėjau laisviau judėti ir tada supratau, kad nebenoriu užlipusi ant scenos nežinoti ką darau. O puiki mano komanda palaikė ir ragino mane eiti į priekį“, – šį pirmadienio vakarą, 22 val., 2TV laidoje „Pagaminta Lietuvoje“ teigs atlikėja Monika.

Labai jauna, žinoma tapusi atlikėja M. Pundžiūtė teigia radusi receptą, kuris padeda ne tik jai, bet gali padėti kiekvienam. „Supratau vieną dalyką per šituos metus, žvaigždžių liga tikrai egzistuoja. Ypač mano amžiaus žmonėms, nes stebėjau žmones, kuriems ši liga visus planus sujaukė ir absoliučiai viską sugadino. Bet aš atradau vaistą, nuo šito dalyko, kad sužvaigždėjimas neaplankytų, arba aplankytų kuo rečiau. Tai yra vertinimas. Šiandien turi šlovę, o ji yra labai trapi. Ir jeigu tu jos nevertinsi, ji kaipmat suduš. Turi vertinti gerbėjus, sceną, koncertus, interviu ir kol tai vertinsi, tol tu žvaigždžių liga nesirgsi“, – sakys atlikėja Monique.

Paklausta apie savo kitą gyvenimo planą, jei netyčia netektų balso, Monika išsigąsta, ir atskleidžia savo viena didžiausių baimių. „Koks baisus dalykas būtų netekti balso! Net jei nedainuočiau, man tiesiog labai patinka kalbėti. Aš labai nemėgstu kalbėti apie tuos baisius dalykus, kas būtų, jeigu būtų. Nors siekiai ir tikslai užima svarbią dalį gyvenime, jie nėra svarbiausi. Svarbiausia yra šeima, draugai ir meilė. O kol turi šiuos dalykus, manau, tikrai nepažūsi“, – šypsosi M. Pundžiūtė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių