Pereiti į pagrindinį turinį

Dainininkė V. Matačiūnaitė: gėlės moteriai – ne dovana

2013-11-19 18:20
DMN inf.
Lietuvos „Auksinis balsas“ – prisiekusi džiazo gerbėja V. Matačiūnaitė
Lietuvos „Auksinis balsas“ – prisiekusi džiazo gerbėja V. Matačiūnaitė / V. Skaraičio/BFL nuotr.

Šią savaitę į televizijos projektą „Romeo ir Džiuljeta“ jau ne kaip dalyvė, o kaip vedančioji grįšianti dainininkė Vilija Matačiūnaitė sako, kad jai romantika yra netikėta, maloni staigmena.

„Gėlės moteriai turėtų būti kasdienybė, o ne dovana“, - paklausta, ar tuziną žiedų jai padovanojęs vaikinas nebūtų laikomas romantišku, tvirtino atlikėja.

Panašią meilę, kokia degė Romeo ir Džiuljeta, V. Matačiūnaitė yra išgyvenusi paauglystėje. Dainininkė tvirtino tebeesanti jausminga, todėl lietuviškoje roko operoje „Romeo ir Džiujeta“ įkūnyti pagrindinę heroję tikrai sugebėtų.

Apie tai, kad praėjęs savaitgalis bus lemtingas televizijos projekte jai ir partneriui Jonui Čepuliui, V. Matačiūnaitė sakė jautųsi. Ji, prieš paskelbiant iškrentančios poros dainą, tam mėgino nuteikti ir į romantiškojo italo vaidmenį pretenduojantį scenos kolegą.

„Aišku, virptelėjo širdis išgirdus pirmuosius akordus, bet tą vakarą lekiau pas artimus draugus į svečius, tad nebuvo kada galvoti apie laidą ir tai, kaip ji tąvakar pasibaigė mūsų duetui“, - prisipažino dainininkė.

Save jau kelis metus Londono gyventoja laikanti V. Matačiūnaitė sakė, jog pastaruoju metu vis daugiau laiko praleidžia gimtinėje nei Didžiojje Britanijoje. Į Londoną ji išskrido pirmadienį ir grįš penktadienį. Greičiausiai iki Naujųjų metų ji liks Vilniuje, kur turi dalyvauti „Romeo ir Džiuljeta“ filmavimuose, rengsis „Eurovizijos“ konkursui ir dalyvaus keliuose muzikiniuose projektuose. Naujuosius metus V. Matačiūnaitė taip pat švęs Lietuvoje – ji su būriu atlikėjų koncertuos „Auksinio balso“ Gala koncerte Vilniuje, „Siemens“ arenoje.

„Po jo tikrai pakelsiu šampano taurę su draugais!“, - patikino V. Matačiūnaitė.

Dainininkė tvirtino, jog paskutinieji metų mėnesiai jai itin darbingi, tad laiko svajoti apie kalėdines dovanas šiuo metu stinga.

„Galbūt, jei tik turėsiu kelias laisvas dienas, spėsiu dar šįmet aplankyti kelis užsienyje gyvenančius draugus. Na, iki Naujųjų metų vidurnakčio mėgausiuos darbu, o kitų metų pradžioje teks pagalvoti apie poilsį“, - sakė V. Matačiūnaitė.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų