Pereiti į pagrindinį turinį

Dainuos Ieva ir... Jeronimas

2009-04-10 09:00

Velykų vakarą Palangoje skambės gražiausios miuziklų arijos ir duetai, kuriuos atliks Ieva Prudnikovaitė ir Jeronimas Milius.

Operos solistės I.Prudnikovaitės ir praėjusių metų "Eurovizijos" konkurso dalyvio J.Miliaus koncertinė programa, atlikėjų pavadinta "Ieva ir Adomas / Jeronimas :)", jau skambėjo pilnutėlėje Vilniaus Šv. Kotrynos bažnyčios salėje. Adomas ir Ieva – pirmieji žmonės, gyvenę rojuje, bet, nuskynę uždraustą vaisių – obuolį, buvo iš ten išvaryti. Daugybė miuziklų sukurta meilės tema, tik uždraustas vaisius kiekvienąsyk vis kitoks...

Koncerte skambės ištraukos iš legendine W.Shakespeare’o tragedija pagrįsto L.Bernstaino miuziklo "Vest Saido istorija" bei kitų miuziklų ir lietuviškų roko operų perliukai.

I.Prudnikovaitė ir J.Milius susitiko populiariajame televizijos projekte "Triumfo arka", ir nuo tol jų balsai – neišskiriami. Dar prieš metus, išgirdusi Jeronimą "Eurovizijos" atrankoje, Ieva buvo įsitikinusi, kad anksčiau ar vėliau jiedu dainuos kartu, ir tai labai greitai atsitiko.

Solistams akompanuojantis ansamblis "4tango" – dažnas I.Prudnikovaitės ir J.Miliaus solinių koncertų partneris, puoselėjantis tango kultūrą Lietuvoje, nuolat rengiantis įsimintinus anšlaginius koncertus.

I.Prudnikovaitės, J.Miliaus ir ansamblio "4tango" koncertas – balandžio 12 d., sekmadienį, 20 val. Palangos kultūros centre "Ramybė" (Vytauto g. 35). Bilietai – po 50 litų.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų