Pereiti į pagrindinį turinį

Deivis – Rusnės lydekų siaubas

2008-10-11 09:00

Deivis stebisi, kad, išmėginti savo jėgas ryžosi tik dabar, kai daugiau laiko tenka praleisti Vilniuje, o ne Klaipėdoje. „Esu iš krašto, kur žvejoja visi, bet toks laisvalaikio praleidimo būdas man niekuomet nekėlė didelio susidomėjimo“, – prisipažino atlikėjas.

Vis dėlto dainininkas neatsispyrė bičiulio pasiūlymui užmesti meškeres Rusnėje. Laimikio neteko ilgai laukti. Dienelė žvejybai pasirodė – ech! Vieną po kitos draugai ištraukė aštuonias lydekas.

„Tokios adrenalino dozės jau seniai nebuvau gavęs. Esu labai patenkintas savo, galima sakyti, pirmuoju bandymu žvejoti“, – džiaugėsi meškeriotojas debiutantas.
Kiek svėrė laimikis, Deivis negalėjo įvardyti net apytiksliai. „Lydekų nesvėrėme, – kalbėjo jis, – o sugebėjimais nustatyti žuvies svorį pagal ilgį,storį, galvos dydį dar negaliu pasigirti.“

Laimikis buvo įteiktas draugo žmonai. Lydekos virto gardžiais žuvies kotletais, bet viena išdarinėta žuvis dar laukia savo didžiosios valandos dainininko šaldiklyje.
„Daug dirbant, toks poilsis, savotiški žvejų ritualai – tikra atgaiva širdžiai ir protui“, – samprotavo atlikėjas.

Yra ir minusų

Deivis pripažino, kad žvejyba reikalauja aukų: tikram žvejui reikia pragariškai anksti keltis! Suplanavusiam žygį į Rusnę dainininkui buvo ypač sunku atsisveikinti su šiltu patalu, nes po koncerto jam pavyko pamiegoti vos porą valandų.
Vis dėlto Deivis tvirtino atradęs neblogą formulę ateičiai – savo meškeres užmesti vakarais.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų