Pereiti į pagrindinį turinį

Dėl kilnios misijos į TV grįžta G. Rusytė: norėčiau kalbėti ne apie save

2016-09-15 12:35
DMN inf.

Retai Lietuvoje sutinkamas modelis, televizijos laidų vedėja Giedrė Rusytė trumpam grįžta į gimtinę. Šį kartą ji atvyksta ne tik skleisti gerų žinių kartu su „Unicef“, bet ir visus, kuriems rūpi, pakviesti aukoti skurstantiems pasaulio vaikams.

TV3 nuotr.

G. Rusytė kartu su Giedriumi Savicku ves jau šeštąjį „Unicef“ šou „Už kiekvieną vaiką“.

Prancūzijoje gyvenanti G. Rusytė paklausta, ko labiausiai pasiilgsta Lietuvoje, neslėpė, kad grįžti labiausiai skatina namų ir šeimos ilgesys. Ne mažiau svarbus Giedrės tikslas – prisidėti prie kilnios „Unicef“ misijos.

„Pastaruoju metu vis dažniau grįžtu į Lietuvą su misija padėti pasaulio vaikams, todėl norėčiau daugiau kalbėti ne apie save, bet apie šį projektą – kas tai ir kodėl jis toks svarbus“, – sako žinoma moteris.

Pasak jos, svarbu suvokti, kad kiekvienas iš mūsų galime padaryti daugiau nei manome, nes parodytas širdies jautrumas ir net nedidelė auka yra labai svarbi. „Esu labai laiminga ir dėkinga, jog turiu galimybę prisidėti prie „Unicef“ ir skatinti žmones nebūti abejingais. Net ir vienas euras gali prisidėti prie išgelbėtos vaiko gyvybės. Svarbiausia nebūti savanaudžiais, juk pagalba vieni kitiems yra nesibaigiantis gyvenimo ratas,“ – mano G. Rusytė.

Moteris tiki, kad šis renginys į visų širdis įneš daugiau šviesos, pozityvumo, gerumo ir noro aukoti bei padėti vieni kitiems. Renginio vedėjos teigimu, ji padarys viską, kad ir šiemet būtų surinkta kuo daugiau aukų. Pernai „Unicef“ šou „Už kiekvieną vaiką“ metu geros valios žmonės paaukojo 135 440 eurų.

Šįmet TV3 eteryje laukia ne tik įspūdingas šou, jaudinantys, specialiai parengti scenos žvaigždžių pasirodymai, bet ir dar nematyti šių metų misijos dalyvių, vykusių į skurdųjį Svazilandą, įspūdžiai. Jautriomis istorijomis dalinsis kunigas Ričardas Doveika, žurnalistas, keliautojas, laidų kūrėjas Vytaras Radzevičiaus ir aktorė Virginija Kochanskystė.

„Unicef“ šou „Už kiekvieną vaiką“ – rugsėjo 24 dieną 19.30 val. tiesiogiai per TV3.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų