Pereiti į pagrindinį turinį

Dėl ko radijo laidų vedėja R. Vyšniauskaitė klauptųsi prieš televizorių?

2016-05-25 13:15
DMN inf.

Pasaulį užkariavęs projektas, kuriame filmavosi net supermanekenės Naomi Campbell ir Kate Moss, – „Sofos ekspertai“ netrukus prie ekranų kvies TV3 žiūrovus.

TV3 nuotr.

Premjeroje žiūrovai susipažins su senjorais sutuoktiniais Birute ir Algimantu Birgilais, vaikais – televizijos laidų ekspertais – Haroldu, Oskaru bei Oskaro pusseserėmis, šmaikščiais broliais iš Šiaulių Audriumi ir Linu bei jų žmonomis, vizažo meistru Šarūnu, drabužių konsultantu Elvinu bei draugų kompanija iš Vilniaus. Kiekvienoje „Sofos ekspertų“ laidoje televizijos laidas vertins ir gerai žinomi žmonės.

„Sofos ekspertais“ tapusios Vilniuje gyvenančios linksmos draugų ir kolegų kompanijos gretose – radijo gerbėjams pažįstami laidų vedėjai, šokių muzikos hitų radijo stoties „Power Hit Radio“ balsai Raminta Vyšniauskaitė, Saulius Baniulis, Aleksas Pozemkauskas ir Vaidas Leliuga.

Saulius tikina esąs santūrus televizijos žiūrovas, nesisvaidantis emocionaliomis replikomis prie ekrano. Tiesa, pasak jo „Sofos ekspertuose“ viskas priklausys nuo to, kokias programas teks stebėti. „Man pačiam įdomu, kaip visi komentuosime ir reaguosime, žiūrėdami laidas. Kai televizorių žiūri su kompanija, tai, žinoma, pasijuoki iš to, kad esame tokie patys, kaip ir laidų ar serialų herojai, pakomentuoji jų veiksmus. Manau, kad viskas priklausys nuo to, kas bus rodoma. Šiaip aš esu santūrus televizijos žiūrovas, bet be jokios abejonės, nuo mėnulio fazės priklausys, kaip gali užkomentuoti“, – juokdamasis kalbėjo ilgametis „Power Hit Radio“ laidų vedėjas S. Baniulis.

Šios „Sofos ekspertų“ draugų kompanijos vienintelė mergina, „Power Hit Radio“ ryto laidos vedėja Raminta Vyšniauskaitė juokiasi, kad vyriškoje draugijoje teks apginti moterišką nuomonę: „Mūsų draugų kompanija pašnekėti tikrai mėgsta. Kiekvienas turi savo nuomonę. Kadangi aš viena būsiu tarp vyrų, man teks „atlaikyti“ moterišką pusę. Mes visi dirbame ir nedažnai tenka susiburti, todėl tai bus puiki proga pasėdėti prie televizoriaus ir smagiai kartu pabūti.“

Raminta tvirtina esanti emocionali televizijos žiūrovė, todėl „Sofos ekspertų“ žiūrovai veikiausiai išgirs ir ne vieną jos riksmą: „Esu labai aktyvi komentuotoja. Man sunku televizorių žiūrėti ramiai, ypač jei yra rodomas labai emocionalus turinys. Tuomet aš visą laiką garsiai komentuoju, kalbuosi su personažais ir susigyvenu su jais. Jei žiūriu svarbias sporto varžybas, tai galiu rėkti, klykti, kalbėti ir netgi atsiklaupti prieš televizorių!“

TV3 premjeros kūrėjai kiekvieną antradienį pakvies į skirtingų šeimų ar kompanijų namus įvairiuose Lietuvos miestuose. Ne tik šeimos nariai, bet ir bičiuliai, draugai, kaimynai televizorių ekranuose stebės savaitės aktualijas ir, žinoma, išsakys savo nuomonę.

„Sofos ekspertai“ – lietuviška projekto „Gogglebox“ versija, kuriama prodiuserių kompanijos „Videometra“, gavus išskirtines teises iš Didžiosios Britanijos kūrėjų. Šio projekto versijos transliuojamas ir Ukrainoje, Italijoje, Vokietijoje, Lenkijoje, Belgijoje, Australijoje, Amerikoje, Kinijoje bei kitose pasaulio šalyse. 

„Sofos ekspertai“ – nuo gegužės 30 dienos antradieniais 21.00 val. per TV3.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų