Dėl Latvijos rezultatų pasiutęs komentatorius žaibiškai išpopuliarėjo internete: „išsidūrė“ ne visi

  • Teksto dydis:

Daugelis vis dar gyvena „eurovizinėmis“ nuotaikomis, aptarinėja finalo rezultatus ir neslepia emocijų. Tačiau to, kaip internetą sudrebino Latvijos komentatorius, tikriausiai dar niekas nematė. Vaizdo įrašą LNK reportaže aptarė žurnalistė Elena Varnauskaitė.

Dėl Latvijos rezultatų kone pasiutęs komentatorius žaibiškai išpopuliarėjo internete, jį aprašė net spauda, tačiau visgi „išsidūrė“ ne visi. Sensacingą vaizdo įrašą sukūrė tinklaraščio autorius iš Vilniaus. Jį pakalbino LNK žurnalistė.

– Išduokite, ar pats, sukūręs legendinį vaizdo įrašą, galvojote, kad kažkas pokštu patikės?

– Jei atvirai, nesitikėjau, kad kažkas patikės. Buvo labai keista, kai net vienas laikraštis parašė straipsnį, kad Latvijos televizijos komentatorius pasiuto, išplūdo keiksmais visus tiesioginiame eteryje. Aš, aišku, pavadinau vaizdo įrašą taip lyg viskas čia būtų tikra, bet aš tikėjausi, kad visi galvos, kad čia pokštas. Jaučiu, kad didžioji dalis ir suprato, kad čia yra pokštas, bet buvo kas ir apsigavo.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

– Kodėl Latvija?

– Dieną po pirmojo „Eurovizijos“ pusfinalio, kuriame Latvija ir dalyvavo, važiavau troleibusu ir netikėtai man šovė į galvą kažkoks juokingas latviškas keiksmažodis. Tuomet ir pradėjau galvoti, o jeigu padaryčiau vaizdo įrašą, kaip neva Latvijos komentatorius reaguoja į Latvijos nepatekimą į finalą.

Aišku, tai dar šiek tiek susiję su tuo, kad latviams labai prastai sekasi „Eurovizijoje“. Jie nuo 2009 metų tik du kartus yra patekę į „Eurovizijos“ finalą. Iš vienos pusės, labai liūdna dėl brolių Latvių, jų šių metų daina man labai patiko, bet iš kitos pusės, norisi ir šiek tiek pasijuokti, piktdžiuga, kad mums sekasi geriau.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių