Dijora avantiūrą Argentinoje slėpė net nuo artimųjų: neturiu dėl ko ant savęs pykti

Televizijos laidų vedėja bei modelis Dijora Petrikonytė neslepia – viską, ko imasi, ji stengiasi padaryti iki galo, atiduodama visas savo jėgas. Net ir tais kartais, kai neria į visai sau nežinomus vandenis. Būtent tokia avantiūra nuo pat pirmųjų sekundžių jai tapo mintis apie Argentiną ir intymiausio šokio pasaulyje pamokas.

Tiesa, apie tai, kam ketina pasiryžti, mergina ilgą laiką nepasakojo net savo artimiesiems. O tai, ką patyrė projekte, ji prisimins dar ilgai – Dijora įrodė, jog nepasiduoda jokiems standartams.

D. Petrikonytė – naujo šokių projekto, kuriame jau visai netrukus išvysime ir dar 7 ryškiausias Lietuvos pramogų pasaulio žvaigždes, dalyvė. Visi jie metė sau iššūkį ir nusprendė ryžtis neįmanomam – atitrūkti nuo visko, kuo gyvena Lietuvoje, ir išvykti į tolimąją Argentiną. O čia pradėti daryti tai, kuo vietiniai gyvena diena iš dienos – šokti tango... Ar šiauriečiai ištirps karštose argentiniečių rankose?

 

 

Viską laikė paslaptyje

Šokių projektas Argentinoje kiekvienam dalyviui tapo pačiu tikriausiu šviežio oro gurkšniu, kuriam atsispirti buvo sunku jau nuo pat pradžių. Juk tai – savotiška svajonė. Tolima, egzotiška, bet kartu – ir be proto viliojanti.

Tiesa, idėją, kad ketina sudalyvauti šiame projekte, Dijora kurį laiką slėpė net nuo artimiausių savo žmonių. „Pirmiausiai sau pasakiau, kad apie tai nepasakosiu nei savo šeimai, nei draugui, nes dažniausiai, jei kam nors pasipasakoju, man nepavyksta. Pamaniau, kad laikysiu tai paslaptyje iki tol, kol turėsiu bilietą“, – pasakojo ji, tačiau nuo mamos klausimų, ką slepia, išsisukti buvo sunku – pastaroji apie Dijoros slaptą planą jau buvo pradėjusi įtarti.

Daugelis baiminasi pirmąkart bandyti tai, ko niekuomet anksčiau nėra daręs. Vis dėlto prieš kelis metus pirmąkart į televiziją nėrusi Dijora, nuo tokių savęs atkalbinėjimų susilaiko. Ir vietoje to, elgiasi priešingai – su džiaugsmu pasitinka kiekvieną nuotykį. Tango – vienas iš jų.

„Neturiu jokių sportininkės duomenų – padūstu net lipdama į antrą aukštą (juokiasi). Taip pat yra ir su šokiais. Žinoma, niekuomet nebuvau ta, kuri nuėjusi į naktinį klubą stovi kamputyje ir bijo pajudėti, bet viskas ties tuo ir pasibaigdavo. O bėgant metams, nebenueinu net į klubą“ – atviravo ji.

Prie to, kad visuomet stengiasi išlipti iš komforto zonos, šiandien jau priprato ir Dijoros artimieji: „Tėvai jau yra pripratę prie tokių mano avantiūrų. Todėl net tas faktas, kad išskrendu šokti į Argentiną, jų nestebina – jie priima tai kaip normalų dalyką.“

D. Petrikonytė – viena tų, kuriai nuotykiai prasidėjo jau pirmosiomis projekto minutėmis. Tačiau net ir tada, kai viskas vyksta ne pagal planą, žinomas TV veidas ant savęs nepyksta. Dijora žino, kad priimdama bet kokį pasiūlymą, visuomet tam atsiduos visu 100 procentų, nes kitaip tiesiog nemoka.

L.Griciaus nuotr. 

„Esu spontaniška maksimalistė, tačiau tuo pat metu palieku viską paskutinei minutei. Kita vertus, vis tiek sugebu padaryti viską, ką reikia. Likus penkiolikai minučių iki to laiko, kai turėjau būti oro uoste, aš vis dar buvau pas siuvėją ir matavausi šokių suknelę. Neturėjau ir jokių išankstinių lūkesčių – galvojau tik tiek, kad padarysiu viską, ką galiu. Tai dažniausiai mane ir motyvuoja. Gerai dėl to jaučiuosi, nes žinau, kad išspaudžiau viską, ką galiu, ir neturiu dėl ko ant savęs pykti“, – sakė ji.

Nuotykiai nuo pat pirmos sekundės: traumos, nauji draugai ir pažadas sugrįžti

Projekto magija, nesibaigiančios repeticijos, charizmatiškieji argentiniečiai, antrąja šeima tapę bičiuliai ir viską apjungiantis tango, kartais priversdavo prarasti net ir laiko nuovoką. Didžiulį Dijoros atsidavimą projektui jau visai netrukus išvys ir visi žiūrovai.

„Po vienos dienos man atrodė, kad esu ten jau savaitę, po dviejų – mėnesį, o po savaitės, kad aš Argentinoje gyvenu jau visus metus. Mes visi labai susibičiuliavome – apie kiekvieną dalyvį galėčiau pasakyti tik gražiausius žodžius. Manau, kad tai, jog mes labai gerai sutarėme ir palaikėme vienas kitą, padėjo ištverti ir įtemptas treniruotes. Tai iš šio projekto atsiminsiu labiausiai. Dabar visi esame draugais visam gyvenimui – žinau, kad visada galėsiu jiems paskambinti, pakviesti kavos ir prisiminti akimirkas projekte“, – sakė D. Petrikonytė.

TV3 nuotr. 

Artimų santykių tarp dalyvių nepastebėti neįmanoma. Anot Dijoros, kiekvienas rytas prasidėdavo nuoširdžiu pasiilgimu, draugiškais bučiniais ir rūpesčiu vienas kitam.

„Yra labai daug juokelių, kuriuos suprasime tik mes patys, nes tai, ką išgyvenome, perteikti sunku. Buvome kaip mini Adamsų šeimynėlė – keista, bet smagi. Visiems buvo sunku fiziškai, todėl vienas kitam tapome ramsčiais. Viskuo dalindavomės ir nejautėme jokios įtampos“, – sakė Dijora  intriguodama, jog iš visų dalyvių būtent ji turėjo progą Argentiną išnaršyti daugiausiai.

Ir nors įprastai stengiasi į tas pačias vietas nebegrįžti ir vietoje to rinktis naujus kelionių taškus, D. Petrikonytė į Argentiną pasiruošusi atvykti ir vėl. „Kadangi Argentinoje nebuvo mano draugo, norėčiau šią šalį parodyti ir jam. Jis be kelionių gyventi galbūt ir galėtų, bet aš tiesiog priverčiu jį keliauti“, – šypsojosi mergina.

Apie pretenzingą, tačiau daugybę paslapčių savyje slepiančią Argentiną, kurioje kiekvienas gyventojas jau daugybę metų gyvena tango ritmu, Dijora tik teigiamai atsiliepė ir savo artimiesiems: „Man atrodo, kad aš savo laiką ten išnaudojau maksimaliai. Kiekvieną kartą, kai grįžtu iš kelionės, atvažiuoju pas tėvus, rodau nuotraukas ir pasakoju savo įspūdžius. Ši kelionė tikrai buvo viena įspūdingesnių. O iš ten girdėtų dainų net esu sukūrusi albumą. Kai jų klausau, iškart apima geresnė nuotaika.“

Ne paslaptis ir tai, kad tango apnuogina. Šokis priverčia atskleisti visus savo jausmus ir emocijas ne tik partneriui, bet ir tiems, kurie šokį stebi. O kartais tango pareikalauja didžiulių, net ir žiaurių fizinių iššūkių. Taip nutiko ir traumą projekte patyrusiai Dijorai.

Kaip prisimena mergina, trauma, kurią ji gavo, buvo tokia, jog net ir gydytojai teigė, kad šokti su tokia būtų neįmanoma. Tačiau net ir čia Dijora įrodė priešingai. „Esu tikra standartų laužytoja“, – šypsojosi mergina, kuri įrodė, jog nėra nieko, kas jai nepavyktų.

Naujas šokių ir nuotykių projektas „Tangomanai“ – nuo kovo 12 d.  per TV3 ir Go3. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Sėkmės

Sėkmės  portretas
Graži, jauna tegul gyvena taip, kaip jai norisi.

[]

[] portretas
Dijora slėpė kad graužė dešras visiems ten?

fr

fr portretas
nu Stasiulytė tai tikrai ištirpo, dabar aišku kodėl su Meškausku išsiskyrė.... pašoko su kitu ir viskas - sugulė.... kuo tie šokiai tokie ipatyngi, kad vos tik su kuo pašoka su tuo ir gulasi?
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių