Pereiti į pagrindinį turinį

R. Downey ir J. Lawrence pelnė „Žmonių pasirinkimo“ apdovanojimus

2015-01-08 08:15
BNS inf.
Jennifer Lawrence Jennifer Lawrence

Robertas Downey (Robertas Daunis) jaunesnysis ir Jennifer Lawrence (Dženifer Lorens) trečiadienį iškilo kaip didžiausi apdovanojimų „Žmonių pasirinkimas“ (People's Choice awards) laimėtojai, o televizijos kategorijose prestižinį geriausio šou apdovanojimą pelnė „Didžiojo sprogimo teorija“ (The Big Bang Theory).

„Geležinio žmogaus“ (Iron Man) žvaigždė R.Downey buvo paskelbtas ir mėgstamiausiu kino aktoriumi, ir mėgstamiausiu draminiu kino aktoriumi, o „Bado žaidynių“ (Hunger Games) aktorė J.Lawrence atsiėmė apdovanojimus bendrai už kiną ir už veiksmo filmus.

Muzikos kategorijose mėgstamiausio artisto vardą pelnė Edas Sheeranas (Edas Širanas), o mėgstamiausios artistės – Taylor Swift (Teilor Svift).

Mėgstamiausiu kino filmu buvo paskelbta „Disney“ „Piktadarės istorija“ (Maleficent), kurioje vaidina Angelina Jolie (Andželina Džoli), o geriausiu veiksmo filmu – paauglių nuotykiai „Divergentė“ (Divergent), kurioje vaidinantys Shailene Woodley (Šailen Vudli) ir Theo Jamesas (Teo Džeimsas) buvo paskelbti mėgstamiausiu kino duetu.

„Žmonių pasirinkimo“ apdovanojimai, kuriais prasideda metinis Holivudo apdovanojimų sezonas, yra skirstomi pagal visuomenės balsus, ne taip, kaip industrijos atstovų skiriami „Oskarai“ ar „Grammy“ arba užsienio žurnalistų skiriami „Auksiniai gaubliai“.

„Žmonių pasirinkimo“ komedijos kategorijose trečiadienio vakarą triumfavo „Nevykėliai po priedanga 2“ (22 Jump Street), veteranas Adamas Sandleris buvo paskelbtas mėgstamiausiu aktoriumi, o „Sunokusių pamergių“ (Bridesmaids) žvaigždė Melissa McCarthy (Melisa Makarti) – mėgstamiausia aktore.

„Noriu padėkoti gerbėjams, kurie eina ir perka kino bilietus, ir leidžia man daryti tai, ką darau. Ačiū už darbą“, – sakė M.McCarthy, kuri pridūrė: „Be jūsų neturėčiau darbo ir sukiosiuosi aplinkui, kiek mane laikysite“.

Televizijos kategorijose CBS situacijų komedija „Didžiojo sprogimo teorija“ pelnė pagrindinį apdovanojimą, įveikusi tokius varžovus kaip „Sostų karai“ (Game of Thrones), „Once Upon a Time“ ir „Vaikščiojantys negyvėliai“ (The Walking Dead).

„Didžiojo sprogimo teorija“ taip pat pelnė mėgstamiausios televizijos tinklų komedijos apdovanojimą ir atnešė geriausios komedijų aktorės apdovanojimą Kaley Cuoco-Sweeting (Kaili Kvoko-Sviting). Geriausio komedijų aktoriaus apdovanojimas atiteko „Choro“ (Glee) žvaigždei Chrisui Colferiui (Krisui Kolferiui).

Mėgstamiausia televizijos tinklų drama buvo paskelbta „Grėj anatomija“ (Grey's Anatomy), kuri taip pat padovanojo mėgstamiausių draminių aktorių prizus Patrickui Dempsey (Patrikui Dempsiui) ir Ellen Pompeo (Elen Pampeo).

Muzikos gerbėjai tuo tarpu lėmė, kad E.Sheeranas geriausio atlikėjo kategorijoje įveikė Pharrellą Williamsą (Farelą Viljamsą), Johną Legendą (Džoną Ledžendą), kantri muzikos žvaigždę Blake'ą Sheltoną (Bleiką Šeltoną) ir jaunąją britų soulo sensaciją Samą Smithą (Semą Smitą).

Taylor Swift įveikė Beyonce (Bejonsė), Iggy Azaleą (Igi Azeiliją), Katy Perry (Keti Peri) ir Sią (Sają). Tuo tarpu mėgstamiausia grupe buvo paskelbta „Maroon 5“, o „prasiveržusiais“ atlikėjais – „5 Seconds of Summer“.

Apdovanojimų sezonas įsisiūbuoja – šį sekmadienį įvyks „Auksinių gaublių“, kuriais taip pat pagerbiami muzikantai ir televizininkai, įteikimo ceremonija, o kitą ketvirtadienį bus paskelbti „Oskarų“ nominantai.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų