Pereiti į pagrindinį turinį

Dubajuje atostogaujančią I. Martinkėnaitę nustebino daugpatystė

2017-02-21 11:31
DMN inf.

"Šalta, egzotiška ir įdomu", – taip apie Jungtinius Arabų Emyratus (JAE) kalbėjo šiuo metu Dubajuje viešinti grupės "69 danguje" narė Ingrida Martinkėnaitė.

Į įspūdingais ir ambicingais statybų objektais pagarsėjusius JAE dainininkė su vyru, advokatu Mindaugu Urbonu, išvyko be progos: jie panoro pamatyti plačiai pagarsėjusią šalį.

Pernai lapkričio 10 d. saulėtame Indonezijos Gili Travangano salos paplūdimyje susituokusi I. Martinkėnaitė ir M. Urbonas kartu keliauja su draugų pora.

"Patinka draugiški ir šilti žmonės, įdomi kultūra, mums neįprasta gamta", – pirmuosius įspūdžius pasakojo moteris, kuri jau spėjo visureigiais pavažinėti dykumoje ir pamatyti neaprėpiamų smėlynų grožį.

Tiesa, dainininkę nuliūdino oras: vasario mėnesį JAE jai pernelyg šalta. Tačiau egzotiškas ir kitos kultūros šalis mėgstanti Ingrida neslėpė, kad arabai – draugiški ir linksmi žmonės.

"Vyrai čia vaikščioja vilkėdami sijonus", – juokavo atlikėja, kalbėdama apie tradicinę musulmonų aprangą – hidžabą.

Pritrenkiančiais dangoraižiais stebinantis Dubajus I. Martinkėnaitę šiek tiek nuvylė ir sudarė labai dviprasmišką pojūtį.

"Jis – įspūdingas, tačiau "išpūstas", dirbtinis ir lyg pastatytas labai greitai. Dubajuje nesijaučia dvasios", – savo nuomone dalijosi Ingrida, kuriai už tviskančius dangoraižius jaukesnis atrodė daugybę spalvų ir kvapų siūlantis turgus.

Atlikėja atviravo, kad pirmosiomis kelionės dienomis ją labiausiai nustebino daugpatystė.

"Niekada to nesuprasiu, – šypsojosi Ingrida. – Tačiau vyras, kelios žmonos ir pulkas vaikų čia – įprastas dalykas".

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų