Karinę uniformą užsivilko ir E. Bučelytė, S. Nainė

  • Teksto dydis:

Dvi savaitės gyvenimo kariuomenės ritmu – tokiam iššūkiui pasiryžo Lietuvos popscenos numylėtinė, grupės „Pinup Girls“ atlikėja Simona Nainė.

Vakar kartu su dar vienuolika žinomų Lietuvos žmonių ji išvyko į Ruklos poligoną, kuriame bus filmuojamas jau trečiasis LRT televizijos projekto „Tikri vyrai“ sezonas.

Kartu su S. Naine šiais metais karišką uniformą išmėgins ir atlikėja Girmantė Vaitkutė, žinių vedėja Eglė Bučelytė, renginių vedėja Donalda Meiželytė, žurnalistė Neringa Skrudupaitė ir rašytoja Eva Tombak bei šeši vyrai: žurnalistas Saugirdas Vaitulionis, sportininkas, reperis ir verslininkas Vytautas Medineckas-Ironvytas, choreografas Aurelijus Liškauskas, grupės „Du Donatai“ atlikėjas Donatas Čižauskas, buriuotojas Rokas Milevičius bei atlikėjas Justinas Lapatinskas.

Nors paskutinėmis dienomis visuomenę iš Ruklos pasiekė net kelios nerimą keliančios naujienos, pati S. Nainė skuba raminti, kad projekto dalyviai baimintis neturi ko. Tiesa, veiklos taip pat netrūksta – pačią pirmą dieną dalyviai apie 22:30 vakaro vis dar mokėsi apie ginklus. Dėl didelio užimtumo pati S. Nainė savo įspūdžius tik naktį galėjo greitai nupasakoti trumpąją žinute.

„Viskas labai puikiai, tik nesitikėjau, kad taip stipriai nuovargį jausiu dienos pabaigoje“, – rašė S. Nainė, pridūrusi, kad per visą dieną tikrai nenutiko nieko, kas galėtų kelti nerimą dėl sveikatos ar saugumo poligone. „Griežta disciplina, mokymai ir fizinės parengties įvertinimas pareikalavo daug jėgų. Manau, kuo toliau, tuo įdomiau bus“, – įspūdžiais dalinosi atlikėja.

Visgi daug poilsio projekto „Tikri vyrai“ dalyviai tikėtis neturėtų – dienos Rukloje baigiasi vėlai ir prasideda anksti. „Labai noriu pamatyti mūsų visų veidus ryt, keliantis 6 ryto“, – pridūrė S. Nainė, žinutės ekrane palydėjusi šiuos žodžius šypsenėlėmis.

Socialiniuose tinkluose savo įspūdžiais bei nuotraukomis dalyviai jau dalinasi. V. Medineckas-Ironvytas sulaukia daug palaikymo iš savo bičiulių, projekto kūrėjų teigimu, jis sulaukė ir daug kariškių dėmesio poligone. Tuo tarpu D. Meiželytė, neseniai grįžusi iš atostogų Egipte, džiaugėsi, kad gali paragauti taip pasiilgto lietuviško maisto – kariuomenės valgyklai aktorė komplimentų negailėjo. Kaip sekėsi prie kariuomenės prisijungusioms įžymybėms, LRT televizijos laidos „Tikri vyrai“ žiūrovai sužinos jau šį rudenį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių