Džiazo dainininkė K. Jatautaitė: bus ir vestuvės

Tituluotos uostamiesčio džiazo atlikėjos Kristinos Jatautaitės asmeniniame gyvenime – džiugios permainos.

Neseniai savo profilyje socialiniame feisbuko tinkle moteris pasidalijo žinia apie tai, kad susižadėjo su ilgamečiu savo draugu Gabrieliumi Stankevičiumi.

„Kada vestuvės? Nežinau“, – šypsojosi Kristina, prisipažinusi, kad dar nė nespėjo atsitokėti – mylimasis moters rankos paprašė vos prieš keletą dienų.

Tačiau vokalistė patikino, jog jiedu tikrai nebus iš tų porų, kurios ilgus metus tenkinasi sužadėtinių statusu. 

„Tiesiog artimiausiu metu laukia daug visokių darbų, o ir reikia viską gerai paskaičiuoti. Todėl nežinau, ar vestuvės bus šią, ar kitą vasarą“, – atviravo vokalinio kvarteto „Cappella‘A“ narė.

Kaip ir priklauso, nuo šiol ant Kristinos rankos spindės sužadėtuvių žiedas. Pašnekovė juokavo nė nesmalsavusi, ar jis papuoštas briliantu.

„Nesu didelė žiedų mėgėja, bet šis tikrai ypatingas, jaučiu, kad tai yra mano, ir galiu tai pasakyti visiškai nepataikaudama“, – prisipažino atlikėja.

Anot Kristinos, bendra jos ir sužadėtinio istorija prasidėjo maždaug prieš aštuonerius metus. Simpatija tarp dviejų žmonių įsižiebė atlikėjai dainuojant vienoje uostamiesčio kavinėje, kurioje Gabrielius tuo metu dirbo.

Tačiau vienu metu pora pasuko skirtingais keliais. „O paskui jie vis tiek suėjo į vieną“, – juokėsi Kristina, pripažinusi, jog tai turbūt likimas.

Nors sužadėtinių veikla visiškai skirtinga, moteris pripažino, jog jie vienas kitą puikiai papildo ir supranta vienas kitą iš pusės žodžio.

„Pagal galimybes stengiamės būti kartu ir mums tai labai gera. Man smagu, kai jis su manimi važiuoja į koncertus, o aš, pavyzdžiui, su juo keliauju į pasaulio karatė čempionatą“, – mielomis bendravimo akimirkomis dalijosi Kristina.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Džiazo dainininkas

Džiazo dainininkas portretas
negirdėjau tokios...

AS

AS portretas
Šaunuoliai! Sveikinu!!!

taip

taip portretas
malonu girdėti-vestuvės, po kelerių metų skirybos.ir kodėl taip greit skiriasi jaunimas.Man jaunuolių vestuvės jokio pasididžiavimo neatneša, ypač scenos žmonių, nespėja susituokti-vaikas, ir po to greitois skirybos.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių