Pereiti į pagrindinį turinį

Džordana ir Elegijus (ne)ilgai, bet laimingai: svarbiausia – nebandyti mylimojo perdaryti

2023-12-12 08:19
DMN inf.

Džordanos Butkutės ir Elegijaus Strasevičiaus santykiai nuo pat pradžių sulaukė daugybės  apkalbų. Nepaisant prieštaringų vertinimų, ši pora visuomet demonstravo vienybę ir pasitikėjimą vienas kitu. Šiandien Lietuvos popmuzikos karaliene tituluojama atlikėja ir jos vyras švenčia vienuoliktąsias vestuvių metines 

E. Strasevičiaus feisbuko nuotr.

Apie sutuoktiniams reikšmingą datą socialiniuose tinkluose  antradienio rytą pranešė Elegijus. 

„Žinote, man atrodo, kad santuokoje svarbiausia yra nebandyti mylimojo perdaryti pagal savo iliuzijas, tik tokiu atveju, nereikės jam ar jai nusivylus sakyti, kad tu buvai visai kitoks ar kitokia, kai tave pamilau“, – feisbuke savo laimingų santykių formulę pateikė vyras. 

„Šiandien vienuoliktos mūsų vestuvių metinės, o aš vis toks pats  laimingas su ja kaip ir prieš tas daugiau nei keturis tūkstančius dienų“, – šiltų jausmų savo žmonai neslėpė Elegijus.  

Visai neseniai televizijos laidoje Džordana prisipažino: „Tikras, naujas mano gyvenimas prasidėjo 2009 metais, balandžio 20 dienos vakarą, kai susipažinau su Elegijumi“. 

„Labai norėjau jam patikti – ant jo akį padėjau jau tą patį vakarą. Man labai patiko jo mentalitetas, kalba, o rankos priminė pianisto rankas. Jo rudos akys atrodė tokios gilios, protingos… Labai žmogų įsimylėjau“, – kiek daugiau nei prieš mėnesį žinoma moteris dalijosi jausmais. 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų