E. Dragūnas sulaukė COVID-19 testo atsakymo: atšaukia koncertą Vilniuje

  • Teksto dydis:

Po žinios apie koronaviruso protrūkį Kauno senamiestyje veikiančiame „Adform kiemelyje“ dainininką Egidijų Dragūną aplankė nerimas – neseniai jis dalyvavo čia vykusiame renginyje ir bendravo su baro darbuotojais. Antradienį atlikėjas nusprendė darytis COVID-19 testą. Nors šiandien paaiškėjo, kad tyrimo atsakymas – neigiamas, tačiau E. Dragūnas visgi nusprendė atšaukti rugsėjo 5 dieną Vilniuje, Kalnų parke, turėjusį įvykti grupės SEL koncertą.

Apie sprendimą atšaukti koncertą atlikėjas paskelbė socialiniame tinkle „Instagram“.

„Mes patirsime daugiatūkstantinius nuostolius. Bet tai šią akimirką nesvarbu. Aš nusprendžiau, kad nenoriu, kad nors vienas žmogus galimai užsikrėstų virusu per SEL koncertą. Todėl pasirodymą Vilniuje, Kalnų parke, per Sostinės dienas atšaukiame“, – trečiadienį savo sprendimą paskelbė SEL lyderis E. Dragūnas.

Esu pasipiktinęs, kad Valstybė išskiria pinigus miesto šventėms ir jų visi renginiai bei koncertai toliau buvo planuojami.

Šou organizatoriai nutarė šį koncertą Vilniuje perkelti į kitus metus. „Jei pagerės situacija Lietuvoje ir pasaulyje, SEL koncertuos sostinėje 2021-aisiais. Tie, kurie jau įsigijo bilietus, galės juos panaudoti ir būsimame šou. Jei pageidausite atsiimti pinigus, tai bus galima padaryti netrukus“, – skelbia pasirodymo rengėjai.

Sprendimas atšaukti SEL koncertą Vilniuje buvo priimtas po to, kai Lietuvoje pradėjo daugėti COVID-19 atvejų. Grupės komanda ragina žmones šiuo laikotarpiu elgtis atsakingai ir nenumoti į galimas grėsmes. O esant įtarimams dėl užkrato, nedelsiant išsitirti.

Manau, valdžia nesupranta situacijos rimtumo ir per ilgai delsė, bet mes nerizikuosime, nors ir patirsime didžiausius nuostolius.

„Mes kaip žmonės, kaip verslininkai šioje situacijoje esame neapginti. Esu pasipiktinęs, kad Valstybė išskiria pinigus miesto šventėms ir jų visi renginiai bei koncertai toliau buvo planuojami. Manau, valdžia nesupranta situacijos rimtumo ir per ilgai delsė, bet mes nerizikuosime, nors ir patirsime didžiausius nuostolius“, – kalbėjo E. Dragūnas.

SEL komanda taip pat informuoja, jog grupės lyderis savo iniciatyva pasidarė koronaviruso tyrimą, kurio rezultatai šiandien popiet parodė, kad atlikėjas nėra užsikrėtęs.

„Instagram“ nuotr.


Šiame straipsnyje: Egidijus DragūnasSelKoronavirusas LietuvojeCOVID-19 saviizoliacijaatšaukiamas koncertas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Jo stiprintuvų garsas beveik toks pat mirtinas žmogui ir gyvūnams kaip šis virusas.

Kostas

Kostas  portretas
Manyciau i tema ,O kada uz Whitesnake prades saibas grazinti KA?

Močiuyė

Močiuyė portretas
Šaunuolis Selas! Ir nevarykit ant jo ,patys patys būdami besmegeniai ir kaušai...
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių