Pereiti į pagrindinį turinį

E. Jennings ir J. Didžiulio duetas vėl leidžiasi į turą po Lietuvą

2013-04-11 17:30
E. Jennings ir J. Didžiulio duetas vėl leidžiasi į turą po Lietuvą
E. Jennings ir J. Didžiulio duetas vėl leidžiasi į turą po Lietuvą / V.Skaraičio/ BFL nuotr.

Ericos Jennings ir Jurgio Didžiulio duetas „The Ball & Chain“ antrą kartą savo gyvenime leidžiasi į jaukų ir kamerinį „Dviejų Dviem“ turą po Lietuvą. O priešpaskutinė šio ypatingo turo stotelė – Kaunas.

Jau balandžio 19 d. restorane „Appetitus“ duetas pristatys savo atnaujintą, režisiūriniais elementais pastiprintą „Dviejų Dviem“ programą. Ta proga keli klausimai dueto vienai antrajai – J.Didžiuliui.

– Kuo ypatingas šis jųdviejų turas?

– Jo metu scenoje mes esame dviese – tik aš ir Erica. Šis formatas leidžia mums būti arčiau publikos. Kai grojame su daugiau muzikantų – garso lygis dažniausiai neleidžia jausti dinamikos, be to, dainų atlikimo struktūra būna kur kas labiau apibrėžta.

– „Dviejų Dviem“ turas panašiu metu vyko ir praėjusiais metais – ar kažkuo ši jųdviejų programa šiemet patobulėjo?

– Šiaip jau „The Ball & Chain“ turi labai aiškų estetinį ir vertybinį pagrindą. Duetas kaskart tobulėja. Galiu pasakyti, kad dabar mudu su Erica duetas skamba geriau, brandžiau ir sodriau nei kada nors anksčiau.

– Girdėjome, kad savo dueto pasirodymą nusprendėte sustiprinti režisiūriniais elementais.

– Taip, paprašėme profesionalų padėti mums režisūriniais sprendimais scenoje. Daugiausia dėmesio buvo skirta nušlifuoti tai, kas mums su Erica scenoje ir taip natūraliai išeina. Mūsų pasirodymuose nuo pat pradžių buvo natūralios vaidybos. Taip yra todėl, kad „The Ball & Chain“ dainos atspindi mūsų tikrąsias emocijas.

– Minėjote, kad turo metu pristatysite ir naujų dainų... Apie ką jos?

– Kaip ir ankstesnės, naujosios dainos nenukrypsta nuo santykių temos ir saldaus cinizmo. Viena nauja daina yra konkrečiai apie mylimojo dėmesio stoką. Kita – apie tai, kad jau per vėlu ir nėra galimybės pasprukti.

– Ar tenka su Erica pasiginčyti dėl muzikos ar sceninio įvaizdžio?

– Taip, žinoma, ir netgi labai dažnai. Lygiai taip pat dažnai mes vienas kitą suprantame vien iš žvilgsnio – dažniausiai net žodžių neprireikia.

– Išduokite svarbiausius jųdviejų su Erica dueto kūrybinius planus.

– Mielai! Jau ateinantį rudenį ruošiamės išleisti antrąjį „The Ball & Chain“ albumą – jame girdėsite naują skambesį su mini orkestru. Be to, vasarą žadame rimtai mokytis šokti – kad nuo rudens žmonės galėtų ne tik klausytis mūsų dainų, bet ir per koncertus mėgautis nedideliu judesio šou. Šiaip jau dabartinis mūsų „Dviejų Dviem“ turas yra tarsi užkandis to, ką mes veiksime nuo rudens ir kur link judame su savo muzika ir įvaizdžiu.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų