E. Mildažytė po išmoktų pamokų sės prie automobilio vairo: nebevartoju alkoholio

  • Teksto dydis:

Gerai Lietuvoje žinoma laidų vedėja  ir prodiuserė Edita Mildažytė savo draugus ir sekėjus ketvirtadienį socialiniuose tinkluose informavo apie tai, kad netrukus ją ir vėl bus galima išvysti prie automobilio vairo.

„Išlaikiau teises!“– trumpai ir aiškiai parašė Edita savo feisbuko paskyroje ir įkėlė nuotraukas, kuriose akivaizdu, jog žinoma moteris nuoširdžiai džiaugiasi.

Be teisių atėmimo, E. Mildažytė į valstybės biudžetą sumokėjo automobilio vertę atitinkančią sumą – 17 tūkst. 480 eurus.

Primename, kad  žinoma moteris policijai įkliuvo 2021 m. rugsėjo 19 d. Tuomet moteris vairavo neblaivi. Alkotesteris tąkart parodė 2,36 prom. – tai vidutinis girtumo laipsnis, dėl kurio 55-erių eterio žvaigždės laukė teismas.

Žinomai moteriai teko nakvoti areštinėje, iš ten buvo paleista po paros. Mažai ko bijanti E. Mildažytė apie ne itin garbingą įvykį prabilo tos pačios dienos pavakarę ir viešai dėl visko atsiprašė.

„Tai buvo garsiausiai pragertos teisės visoje Lietuvoje“, – visai neseniai juokėsi E Mildažytė radijo stoties „FM99“ eteryje.

Buvo žinoma, kad 2021 m. prarastą vairuotojo pažymėjimą televizijos laidų vedėja bandys atgauti Alytuje. „Vilniuje neįmanoma užsirašyti praktikos egzaminui, nes labai didelės eilės, kai prieš savaitę bandžiau rašytis vieta buvo liepos antroje pusėje. Tai per tą laiką spėsiu antrą kartą pastovėti eilėje“, – su šypsena sakė  žurnalistė.

Ji pasakojo, kad gegužės 17 d. buvo atvažiavusi į Alytų, turėjo vairavimo pamoką, ketino pasivažinėti ir kitą dieną – tam, kad susipažintų su miesto eismu. „Išmokau labai daug pamokų – visiškai nebevartoju alkoholio, išmokau naudotis visuomeniniu transportu, įskaitant važiuoti dviračiu, tada dviratį įsikelti į traukinį, tada jį išsikelti ir važiuoti toliau kur man reikia“, – prieš kelias savaites kalbėjo E. Mildažytė radijo eteryje. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Sėkmės Mildažytei

Sėkmės Mildažytei  portretas
Kiek daug nevykėlių pavyduolių, kurie nieko gyvenime nepasiekė, tik sugeba dvokti prie tv kas vakarą. Jie tiesiog sprogtsa iš pavydo Mildažytei. Nes pasiekti tiek kiek ji, reikia mokytis ir daug dirbti. O pavyduoliai to nesugeba. Visi nevykėliai yra vienodi - pavydas, tuštybė, neraštingumas ir tinginystė. Bet visi nori visko turėti ir nebūti vargdieniais. Laukia kol kepti karveliai patys kris iš dangaus. Na o tokie kaip Mildažytė gali ir padaryti klaidų, nes jie tik žmonės. Bet suklupę sugeba atsitiesti ir ištaisyti klaidas.

Kiek vyrukų turėjo

Kiek vyrukų turėjo portretas
pas tą ponią rankose net virvė atsistoja, ypač kai bonkutę praryja.....

Atsiprašau

Atsiprašau portretas
Labai gerbiu šią puikią laidų vedėją! Atvira,teisinga,žmogiška,atjauti,visad a su visais elgiasi pagarbiai. Labai gaila,kad visoki menkaverčiai žmogeliukai gali lieti purvą ant tokių gabių,savo profesiją puikiai įvaldžiusių vedėjų profesionalų. Sėkmės linkiu Editai ir toliau džiugink mus savo tolerancija,giliu žmogiškumu ir gerumu.
VISI KOMENTARAI 22

Galerijos

Daugiau straipsnių