Pereiti į pagrindinį turinį

Eglutėms laikas grįžti į mišką

2009-01-05 09:00
Eglutėms laikas grįžti į mišką
Eglutėms laikas grįžti į mišką / Organizatorių archyvo nuotr. Tradicija: Mokytojų namai rūpinasi, kad vaikams atsisveikinti su Kalėdų simboliu – eglutėmis – nebūtų liūdna. Jų rengiamoje šventėje netrūksta pramogų.

Šventės ir vėl baigiasi greičiau, nei norisi. Kalendorius skelbia, kad ateina Trijų karalių diena, taigi laikas nupuošti eglutes.

Vilniaus mokytojų namai tradiciškai organizuoja renginį, kad sostinės gyventojai su žaliaskarėmis atsisveikintų mandagiai jas palydėdami atgal į mišką.

Šventė "Lik sveika, Kalėdų eglute", kurios dalyviai laukiami nešini eglutėmis, vyks sausio 6 d. 17.30 val. Svečiai galės su organizatoriais kurti laiko mechanizmą, skaičiuoti žvaigždes žemėje, aplankyti draugus "Kišenių šalyje", dainuoti ir dūkti su trupės "Teatriukas" aktoriais ir muzikos studijos "Mikrofonas" dainininkais.

Susirinkusiuosius kalbins Mėta Meškinija, sniegą tirpdys ugnies artistai "Altaja", iš kelionės po Vilnių užsuks trys karaliai, o "Nesquik" kiškis vaišins saldžia kakava. Savo gerą nuotaiką matysite didžiausiame žiemos ekrane. Šventę vainikuos fejerverkai, o skambant tradicinei renginio dainai į dangų pakils spalvinga iš balionų pagaminta eglutė.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų