Feisbuke – audringa reakcija dėl M. Šalčiūtės krūtinės

  • Teksto dydis:

„Daviau mergaitėms pakvėpuot“, – „Facebook“ įkėlusi savo pikantišką nuotrauką, kur ji puikuojasi su gilia iškirpte, interneto sensacija vadinama Monika Šalčiūtė sukėlė audringą diskusiją dėl jos krūtinės natūralumo.

Monikos apvalumų neslepianti nuotrauka sulaukė daugybės komplimentų ir kritikos.

Komplimentus „seksualu“, „nuostabu“, „labai“, „gražu“ keitė ne tik aštrūs palyginimai su seniausia profesija, bet ir šiek tiek švelnesni: „Nepykit, bet tavo asmenukė tave apibūdina kaip asmenybę. Tebūnie taika“.

„Monika, galiu pasakyti, kad tu kažkoks keistas žmogus...Iš tavo nuotraukų kartais visi šaiposi. Kaip galima tokias kelti? Ar pačiai ne gėda? Man atrodo, kad tau trūksta dėmesio! Žinoma, kad čia ne mano reikalas, bet pasakius tiesą, tu pati iš savęs darai cirką...“.

„Kad krūtys natūralios – tikimybė maža. Aišku, gaila, kai jauni žmonės kiša į save svetimkūnius.Ypač krūtis. Senstant, kai krūtys pradeda vysti, galima juos įkišti, kad standesnės būtų“, – rėžė viena mergina.

„Be pavydo scenų“, – sulaukė palaikymo M. Šalčiūtė iš vyruko.

„Čia - ne pavydas. Tiesiog stebiu, kaip ji atrodo. Be to, man didelė krūtinė nėra prioritetas. Net sava nervina, pavyzdžiui, kai bėgioju ar sportuoju“, – atrėžė jam.

M. Šalčiūtei patikinus, kad jos krūtys natūralios, ji vėl sulaukė argumentų: 

„Jos toli viena nuo kitos, o natūralios krūtinės tokios nebūna. Be to, Monika mažyte ir plona, iš kur ta didelė krūtinė?“.

Diskusijai nenurimstant vėl neiškentė M. Šalčiūtė: 

„Tau gal duot mano krūtinę pačiupinėt, kad iš pavydo melo neskleistum?“



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
beveik kaip nuoga

Anonimas

Anonimas portretas
Most beautifu

Nata

Nata portretas
Grazuole is vienkiemio.ar dideli ar mazi papai naturalumo ir grozio neprideda.jei galvoje tuscia skardine barskink kiek nori sotus nebusi.baisuokle ir tiek. Blaskosi kaip rudeninis lapas kol kam po padu neprilips.
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių