Fotomodelis S. Starkutė apie L. Zarecką-Chorą: gėda turėti tokius kaimynus

  • Teksto dydis:

Tarp garsaus fotomodelio ir dainininko Lino Zarecko-Choro įsiplieskė konfliktas, praneša naujienų portalas delfi.lt. Gražuolė kaltina grupės „Žas“ narį nufotografavus jos automobilį, kuris buvo pastatytas neleistinoje vietoje – kieme ant bortelio. Tiesa, Simona teigia, kad taip pastatyti mašiną ją privertė aplinkybės, mat namo kieme jo statyti paprasčiausiai nėra kur.

„Kaip „smagu“ turėti tokius „nuostabius“ kaimynus kaip Linas Zareckas-Choras, kuris fotografuoja kaimynų mašinas, paliktas kieme ant borto (nes svetimi žmonės palieka mašinas statomose vietose, o gyventojai priversti statyt kaip tik išeina, šiuo atveju ant borto) net ne prie namo, kuriame yra jo butas, ir siunčia policijai! Negana to, sugeba įlįsti į kito namo požeminį garažą ir palikti raštelius už valytuvų. Kažin, ar ponas supranta, kad lįsti į svetimą garažą yra nusikaltimas? Pasitvirtina lietuviška taisyklė, kad jei dega kaimynu namas, visi eina pasišildyti. Gėda turėti tokius kaimynus kaip ponas Zareckas! Labai tikiuosi, kad jis anksčiau ar veliau dings iš mūsų kaimynų rato!“, - savo socialiniame tinklapyje rašė gražuolė.

L. Zareckas situacijos nepanoro komentuoti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

vaje

vaje portretas
vaje.slykstukai "zasai".kazkokia grupe,panasi i blaunamcius ozius.gtrakis kai apsinese.puolimas merginu,tai gal pyksta,kad demesio is jos negauna???o ar vertas????

Kiemas

Kiemas portretas
Ponia blondine, o neleistinoje vietoje statyti automobili yra garbe? Maladiec Linas, daugiau tokiu vyruku, nes lietuva jau dugne. Nevietoj automobilis, kysio paemimas ir kita jau toleruojama nes verte aplinkybes. Modeliuk, parkuok pagal taisykles, vaziuok pagal taisykles ir sveikinkis su kaimynais. Tada nebus geda
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių