Pereiti į pagrindinį turinį

G. Bundchen tapo naujuoju „Pantene“ veidu

2013-12-30 07:51
BNS inf.
Scanpix nuotr.

Supermodelis Gisele Bundchen (Žizel Bundšin) paskirta naująja plaukų priežiūros produktų „Pantene“ ambasadore.

Brazilų gražuolė su šiuo kontraktu pasekė Evos Mendes, Queen Latifah (Kvin Latifos) ir Zooey Deschanel (Zoi Deišanel) pėdomis, ir pripažįsta, kad „Pantene“ labdaros kampanija „Pantene Beautiful Lengths“, pagal kurią klientai gali padovanoti savo plaukus perukams vėžiu sergantiems žmonėms, buvo vienas lemiamų veiksnių jai apsisprendžiant dėl šio darbo.

„Jaučiu, kad mano plaukai ištvėrė viską – nuo šukuosenų daugiau kaip 10 kartų per dieną iki mėgavimosi saule ir banglentėmis drauge su savo vaikais – ir kad „Pantene“ su kiekvienu plovimu padėjo išlaikyti juos sveikus, nesvarbu, ką gali atnešti diena“, - sakė G. Bundchen.

„Man labai patinka, kad „Pantene“ ne tik yra už sveikus, stiprius plaukus, bet taip pat skatina moteris duoti atgal, konkrečiai per tokią programą kaip „Pantene Beautiful Lengths“, - pridūrė ji.

Naujienos apie naująjį G.Bundchen vaidmenį pasirodė kelios dienos po to, kai ji netikėtai apsilankė vėžiu sergančios gerbėjos namuose Brazilijoje, kad pasidalytų patarimais dėl makiažo ir grožio.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų