Pereiti į pagrindinį turinį

G. Clooney perka vilą Toskanoje

2015-10-14 12:56
BNS inf.
Scanpix nuotr.

Holivudo žvaigždė George'as Clooney (Džordžas Klunis) ketina pirkti vilą Italijos Toskanos regione, pranešė britų žiniasklaida.

Filmo „Oušeno vienuoliktukas“ (Ocean's Eleven) žvaigždė turi nekilnojamo turto Los Andžele, Meksike ir prie Komo ežero Italijoje, o netrukus su žmona Amal ketina persikelti į naujus dabar renovuojamus šeimos namus Anglijoje.

Dabar George'as nusižiūrėjo vieną ant uolos viršūnės esančią vilą Kastiljones dela Peskajos mieste. Šią vietą aktoriui rekomendavo jo draugas virtuvės šefas Federico Salza (Federikas Salca) ir, kaip pranešama, aktorius jau sutiko pirkti tą namą.

„Amal patinka šis regionas. Ji George'ui sakė, kad mielai čia pasislėptų nuo visur juos medžiojančių žvilgsnių, – sakė vienas šaltinis britų laikraščiui „The Sun“.

– George'as visą vasarą ieškojo, jam patiko ši vieta ir jis pateikė pasiūlymą pirkti tą vilą“.

G.Clooney atlieka didžiulę savo namo Anglijoje renovaciją, po kurios jame atsiras plaukimo baseinas, prie jo atskiras namelis ir kino salė. Visą aptvertą prie upės namo teritoriją saugos kameros.

Dėl tvoros žvaigždė buvo susilaukęs skundų, todėl savivaldybės pareigūnai paragino G.Clooney ją patraukti arba visai nugriauti.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų