Pereiti į pagrindinį turinį

G. Clooney susižadėjo su savo širdies drauge

2014-04-28 16:31
BNS inf.
AFP nuotr.

Britų teisininkų firma, kurioje dirba aktoriaus George'o Clooney (Džordžo Klunio) širdies draugė Amal Alamuddin (Amal Alamudin), pirmadienį patvirtino žinią apie poros sužadėtuves ir pasveikino sužadėtinius.

Londone įsikūrusi firma „Doughty Street Chambers“ pranešė, kad „džiaugiasi“, jog žmogaus teisių srityje dirbanti teisininkė ir „Oskaro“ laureatas ruošiasi susituokti.

Šis pranešimas patvirtina šeštadienį JAV žurnale „People“ pasirodžiusią informaciją, kad vienas geidžiamiausių pasaulio viengungių 52-jų G.Clooney susižadėjo su A.Alamuddin.

„Doughty Street Chambers“ advokatai ir darbuotojai siunčia geriausius linkėjimus ir sveikinimus savo darbuotojai p. Amal Alamuddin ir ponui George'ui Clooney (Džordžui Kluniui) sužadėtuvių proga“, – sakoma pranešime, kurį gavo agentūra AFP elektroniniu paštu.

36 metų A.Alamuddin yra Libane gimusi britų advokatė, jos specializacija – tarptautinė teisė ir žmogaus teisės. G.Clooney jau seniai domisi žmogaus teisių klausimais, tokiais kaip humanitarinė krizė Darfūre.

Firmos bosai vertina nuo 2010 metų joje dirbančią A.Alamuddin.

„Amal buvo nuostabi nuo pat darbo kontoroje pradžios“, – sakė firmos vadovas Robinas Jacksonas (Robinas Džaksonas).

„Jos šviesa nušviečia viską, prie ko ji prisiliečia, ir aš labai džiaugiuosi jos gera naujiena“, – pridūrė R.Jacksonas.

A.Alamuddin klientų sąraše yra tokių asmenų kaip buvusi Ukrainos premjerė Julija Tymošenko, kurios sulaikymą ji apskundė Europos žmogaus teisių teismui, ir „WikiLeaks“ įkūrėjas Julianas Assange'as (Džulianas Asandžas), kuriam moteris atstovavo jo ekstradicijos procese.

Vienas garsiausių žmogaus teisių specialistų Geofrey Robertsonas (Džefris Robertsonas), dirbęs su Amal J.Tymošenko ir J. Assange'o bylose, sakė, jog ją „gerbia ir ja žavisi“ visi firmos darbuotojai.

„Amal Alamuddin yra nuostabi ir aistringa žmogaus teisių gynėja, įdėjusi daug sunkaus darbo, kad padėtis pagerėtų“, – sakė jis.

A.Alamuddin ir G.Clooney'is kaip pora viešai pasirodė spalio mėnesį Londone. Vėliau jie buvo pastebėti drauge leidžiantys laiką Niujorke ir vykstantys į tokias vietas kaip Tanzanija ar Seišeliai.

Ši aktoriaus santuoka bus antroji – anksčiau jis buvo vedęs Talią Balsam (Taliją Balsam), su kuria išsiskyrė 1993 metais.

Tarp buvusių aktoriaus meilių yra britų modelis Lisa Snowdon (Liza Snoudon), italų aktorė Elisabetta Canalis (Elisabeta Kanalis) ir buvusi imtynininkė Stacy Keibler (Steisi Keibler), kuri praėjusį mėnesį Meksikoje ištekėjo už verslininko Jaredo Pobre‘o (Džaredo Pobro) ir laukiasi pirmagimio.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų