G. Einikis pasveikino žmoną su vestuvių metinėmis: šunys loja, o mes kartu

  • Teksto dydis:

Praeityje garsus Lietuvos krepšininkas, trijų Olimpinių žaidynių bronzinis prizininkas Gintaras Einikis su savo žmona Jurgita švenčia septintąsias vestuvių metines.

Ta proga 49 metų vyras, nevengiantis reikšti minčių savo „Facebook“ paskyroje, penktadienį parašė: „Šiandien 7 metai. Šunys loja, o karavanas eina“.

Jis detaliai nekonkretizavo savo įrašo. „Laimingi esame. Paminėsime sukaktį ramiai. Gėlių nupirkau ir viskas. Gėles ji mėgsta“, – portalui delfi.lt sakė buvęs krepšininkas.

G.Einikis su žmona Jurgita gyvena audringai – ir pykstasi, ir pasakoja apie didelę meilę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

2007.05.19

2007.05.19 portretas
Buvęs krepšininkas tikina, jog paliko draugę ir trokšta gyventi su buvusia žmona Inga ir trimis savo vaikais. Tačiau užvakar Pūkis Klaipėdoje vėl pastebėtas su drauge Jurgita Narmontiene. Gintaras Einikis pareiškė, kad jo gyvenime – naujas posūkis. Buvęs ilgametis Kauno „Žalgirio“, Lietuvos rinktinės krepšininkas po trejų metų draugystės nutarė išsiskirti su J.Narmontiene. „Mes dar visiškai nenutraukėme santykių, bet jau nebegyvename kartu“, – vakar tvirtino G.Einikis. „Jai rūpi tik pinigai“ „Supratau, jog nuo pažinties su ja pradžios prasidėjo visi mano klystkeliai. Suvokiau, kad jai labiausiai rūpi pinigai. Tiesiog dabar atėjau į protą“, – SUPER L.T. teigė G.Einikis.

geliu yteike -

geliu  yteike -  portretas
nuejes prisipus -gryzes ,,,fanara ,,,paaky brangiausiai ystatys...taip sakant is ,,,dideles meiles,,,

Lol

Lol portretas
Labai simpatiška moteris,tik vargsta su besmegeniu vyru..
VISI KOMENTARAI 33

Galerijos

Daugiau straipsnių