Pereiti į pagrindinį turinį

G. Juodeika: A. Grudytė – mylima aktorė ir ne tik

2016-04-29 09:18

Neseniai išsiskyręs verslininkas, TV serialų aktorius Gediminas Juodeika, šmėžuodamas moterų draugijoje, vis pakursto smalsumą apie naujus jausmus.

Šįkart intrigą sukėlė feisbuke jo išplatintos nuotraukos su meiliai apkabinta aktore Agne Grudyte prierašas. „Tikrai nepaprastas žmogus ta Agnė Grudytė, mylima ir aktorė, ir ne tik....“ – tokius dviprasmiškus žodžius, lydimus daugtaškio, savo paskyroje parašė G. Juodeika.

Visgi džiaugsmo gandonešiams šįkart nebus – Gediminą ir šeimą turinčią aktorę sieja tik draugiški jausmai. Ir šiltas apkabinimas – tik didelis džiaugsmas vėl su ja pasimačius.

Šį mėnesį G. Juodeika po beveik dvidešimt metų trukusios santuokos išsiskyrė su žmona Jurgita. Priešingai nei daugelis įžymybių, jis nepuolė viešai pasakoti savo skyrybų istorijos ir toliau lieka džentelmenas. „Su Jurgita sutarėme apie tai nekalbėti. Su ja likome geri draugai“, – teigia G. Juodeika.

Nieko keisto, kad pastaruoju metu gerokai sulieknėjęs, atjaunėjęs ir „laisvas“ vyras poruojamas su daugeliu savo aplinkos moterų bei merginų.

A. Grudytė neseniai grįžo iš filmavimų Maskvoje. Lietuvoje jau pradėtas rodyti rusų filmas „Ekipažas“, kuriame ji filmavosi su šios šalies žvaigžde Vladimiru Maškovu. Su kuriuo, beje, serialų „Naisių vasara“, „Vyno kelias“ aktorė buvo taip pat poruojama.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų