G. Paškevičius kviečia į koncertus: lai vasara mūsų širdyse tęsiasi visus metus

  • Teksto dydis:

Roko baladės, populiariosios muzikos kūriniai, romansai – Gyčio Paškevičiaus repertuare galima atrasti daugybę muzikos stilių.

Jo dainos nepavaldžios laikui, o tarp gerbėjų – įvairių kartų atstovai. Liepos 20 d. Palangoje ir rugpjūčio 1 d. Trakų pilyje dainininkas kvies pasklaidyti ryškiausius savo kūrybinio kelio puslapius ir atliks jau kultinėmis tapusias dainas.

Daugiau nei 30 metų trunkantis sėkmingas kūrybinis kelias, būrys ištikimų klausytojų ir surenkamos pilnos arenos. Atlikėjas į savo dainas sudeda visą save, savo gyvenimo patirtį ir užfiksuoja svarbiausias akimirkas, kuriomis nuoširdžiai dalijasi su savo gerbėjais.

„Aš niekada negalvojau, koks yra mano muzikinis stilius. Mano dainos, jų skambesys – esu aš pats, mano jausmai, emocijos tomis akimirkomis, kai jas rašau, arba vėliau, kai jas atlieku. Aš tiesiog taip jaučiu. Todėl kiekvienas mano pasirodymas, kiekviena daina per kiekvieną koncertą suskamba vis kitaip“, – sako G. Paškevičius.

Dviejuose vasaros koncertuose, kurie vyks jaukioje atmosferoje, dainininkas savo gerbėjams dovanos populiariausias ir publikos pamėgtas dainas.

„Vasara – ypatingas laikotarpis visiems. Jauki aplinka, vasaros nuotaika spinduliuojanti publika – manau, kad šie koncertai bus prisodrinti šviesios auros, o dainos skambės ypatingai. Muzika – didžiausia mano gyvenimo aistra, kuria aš su didžiausiu malonumu dalinuosi su savo gerbėjais ir kviečiu klausytojus tarp begalės darbų, rūpesčių bei nuolatinio skubėjimo tiesiog rasti laiko pasidžiaugti vasara, saule ir vienas kito draugija. Lai vasara mūsų širdyse tęsiasi visus metus“, – sako Gytis Paškevičius.

Palangoje ir Trakuose G. Paškevičius atliks savo žinomiausius kūrinius, tarp kurių žiūrovų visuose koncertuose laukiamos dainos „Draugams“, „Šiam pasauly“, „Dukrai“, „Mano kraštas“ ir kt. Atlikėjo gerbėjams puikiai pažįstamoms dainoms bus sukurtos naujos aranžuotės, tad vasaros koncertuose jos suspindės kitomis spalvomis ir suskambės naujai.


Šiame straipsnyje: Gytis Paškevičiuskoncertas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių