Pereiti į pagrindinį turinį

G. Stefani ir G. Rossdale'as – oficialiai laisvi

2016-04-21 12:07
BNS inf.

JAV dainininkė Gwen Stefani (Gven Stefani) vėl laisva – Los Andželo teismas užbaigė jos skyrybų procesą su britų rokeriu bei aktoriumi Gavinu Rossdale'u (Gevinu Rosdeilu).

Scanpix nuotr.

Grupės „No Doubt“ vokalistė oficialias skyrybas pradėjo praėjusių metų rugpjūtį, kai paliko roko grupės „Bush“ lyderį po 13 metų trukusios santuokos, o balandžio 8 dieną teisėjas paskelbė apie oficialų santuokos nutraukimą.

Remiantis dokumentais, kuriuos pavyko gauti TMZ.com, Gwen ir Gavinas turės bendrą savo trijų sūnų – devynių metų Kingstono (Kingstono), septynmečio Zumos ir dvejų metų Apollo (Apolo) – globą ir nė vienas jų nemokės vaikų arba sutuoktinio išlaikymo išlaidų.

Pora nebuvo pasirašiusi priešvestuvinės sutarties, todėl nors Gavinas galėjo pretenduoti į pusę poros santuokoje užgyvento turto, jis nusprendė atsisakyti pinigų, kuriuos jo sutuoktinė uždirbo koncertuose ir iš savo įrašų pardavimų.

Gavinas išsaugojo teises į savo grupės „Bush“ muziką, o Gwen pasiliko savo grupės ir sėkmingų mados linijų L.A.M.B. ir „Harajuku Lovers“ turtines teises. Be to, Gwen nepretendavo į nė vieną iš keturių buvusių poros nekilnojamo turto objektų Europoje, tačiau ji gaus pusę pajamų už parduotą poros namą Beverli Hilse ir jai priklausys dar du Los Andžele esantys namai.

Gwen pranešimas apie savo skyrybas dėl tariamos Gavino neištikimybės rugpjūčio mėnesį buvo labai netikėtas jos gerbėjams. Tačiau netrukus paguodą ji rado Blake'o Sheltono (Bleiko Šeltono), buvusio savo kolegos amerikiečių televizijos talentų šou „Balsas“ (The Voice), glėbyje. Praėjusią vasarą kantri muzikos žvaigždės pavardė taip pat buvo sumirgėjusi laikraščiuose, kai jis išsiskyrė su savo žmona Miranda Lambert.

Neseniai Gwen prasitarė, kad dar neatsigavo po širdį draskančio santuokos subyrėjimo, tačiau išlieka optimistė ir stengiasi eiti toliau. „Tai yra skausminga. Aš vis dar matau byrančias šukes. Kas vyksta? – neseniai ji sakė amerikiečių televizijos rytinėje laidoje „Good Morning Amerika“. – Yra tiek daug puikių dalykų, tačiau vis dar labai sunku išgyventi savo šeimos subyrėjimą. Ką daryti po to?“

„Aš daug išgyvenau, bet manau, kad reikia būti už tai dėkingai. Juk jeigu aš to nebūčiau padariusi, tai dabar neturėčiau to (ką turiu), reikia už visa tai būti dėkingai“, – kalbėjo ji.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų