Gandai pasitvirtino: futbolininkas C. Ronaldo susižadėjo su mylimąja

  • Teksto dydis:

Jau kurį laiką sklandantys gandai, kad futbolininkas Christiano Ronaldo pasipiršo savo mylimajai Georginai Rodriguez – pasitvirtino.

Kalbos, kad garsusis futbolinkas ir jo širdies savininkė susižadėjo, žiniasklaidoje sklandė jau nuo 2017-ųjų metų rugsėjo.

Ši žinia pradėjo sklisti internete, kai ištikimi sportininko gerbėjai and ispanų kilmės gražuolės pastebėjo žiedą su didžiuliu deimantu ant kairės moters rankos.

Kaip praneša Portugalijos laikraštis „Correio da Manha“, G. Rodriguez ištarė „taip“ ir mąsto apie tolimesnę ateitį – pradėjo ieškoti savo svajonių suknelės.

2017-ųjų rudenį futbolininkas su mylimąja susilaukė dukters Alanos Martinos. Futbolininko šeima tais metais pagausėjo antrą kartą – vasaros pradžioje pakaitinė motina vyrui padovanojo dvynukus Evą ir Mateo. Portugalas taip pat turi aštuonerių metų sūnų Cristianą jaunesnįjį, kurį taip pat pagimdė pakaitinė motina.

Pasak deimantų eksperto Davido Alleno, futbolo klubo „Juventus“ žaidėjo įteiktas žiedas mylimajai turėjo kainuoti nuo 150 tūkst. iki 200 tūkst. svarų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

....

.... portretas
Kas ta pakaitinė mama?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių