Garsi vizažistė R. Mauricienė: jei moters antra pusė – balastas ant kaklo, niekur ji nenukeliaus

„Jeigu vyras yra toks, kuris moterį laiko tik namų tarnaite, kad ji plautų indus, skalbtų, darytų valgyti, augintų vaikus ir viskas, čia yra jos darbas, tai galbūt nieko ir nepasieksi. Kiekvieno žmogaus, ypač moters, gyvenime antra pusė labai daug ką nulemia. Jeigu tavo antra pusė yra tarsi balastas ant kaklo, tai tu niekur nenukeliausi, ir tokių moterų, kaip bebūtų gaila, labai daug...“ – laidoje „Nuo... Iki...“ pasakos garsi vizažo meistrė, nuomonės formuotoja Reda Mauricienė.

Dar ne taip seniai 32-ejų Reda drąsiai demonstravo savo kūną netrukus po to, kai susilaukė antrojo sūnaus. Reda padarė tai specialiai, nors jos formos po gimdymo pasikeitė ir nuotrauka gerokai skyrėsi nuo tos, kuria ji savo paskyroje dalinosi pozuodama greta egzotiškos išvaizdos sutuoktinio Artūro. Beveik 50 tūkstančių sekėjų turinti Reda garsėjo ne tik savo makiažais, bet ir asmeninio gyvenimo nuotraukomis, kurios atrodė pavydėtinai, tarsi iš reklamos. Nors Redos kūnas su 100 kilogramų po antro nėštumo pasikeitė kardinaliai, ji nesislapstė, ir nebijojo parodyti savęs kitokios. Antrajam Redos sūnui dar nėra dvejų, dabar ji atrodo beveik taip pat, kaip ir prieš sūnaus gimimą.

Reda pasakos mylinti save visokią, net ir tuomet, kai matosi pilvukas, o svarstyklės rodo ne vieną dešimtį priaugtų kilogramų. Slėptis nuo sekėjų ir pasirodyti tik tuomet, kai vėl atgaus dailias kūno formas, Reda pasakos nenorėjusi. „Juk gatvėje mane mato tokią, kokia ir esu... Tad tai būtų buvę kvaila...“ – sakys Reda. Socialiniuose tinkluose, pasak jos, ir taip daug melo, suredaguotų vaizdų, todėl ji transliavo nepagražintą tikrovę, tai, ko ir pačiai labai trūko.

Jau šį pirmadienio vakarą, 20 val., gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ per LNK.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Iš serijos

Iš serijos portretas
Aš jau nebe ku.wa.... pas visas vienodos tos istorijos SEKMĖS. ir dar būtina pabrėžti , kad tokio gyvenimo pavydėtų kiekvienas:) Taigi pusė Wisbico turėję ją. Paskutinė šliandra .

O lupos darbingos cul pi …

O lupos darbingos cul pi … portretas
Hemijo privaryta nieko gero aleik tik kam ji idomi o tas vyras lietuvis?

Keista

Keista portretas
Dar viena nuomonės formuotojai,ką gali tokios išformuoti,istatuituotais vaizdais,pripustom lupom,baisu net matyti,tokių į eterį neleisciau vaikams žiūrėti.,čia mano nuomonė.
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių