Garsios šalies mamos ir tėčiai su savo vaikais statė rekordinio dydžio figūrą

  • Teksto dydis:

Sekmadienio popietę vienas sostinės prekybos ir laisvalaikio centras  prisipildė triukšmingo vaikų šurmulio, plačių tėvelių šypsenų ir gausybės margaspalvių konstravimo kaladėlių. Čia vyko baigiamieji statybų darbai – mažieji lankytojai konstravo įspūdingo dydžio „Lego“ figūrą.

Žaismingame renginyje kartu su savo mažyliais apsilankė ir žinomos šalies mamos bei tėčiai: Vilma Javtokienė, Vaida Grikšaitė-Česnauskienė, Asta Pilypaitė, Viktorija Macijauskienė, Žygis ir Dovilė Stakėnai bei kiti. Pritvirtinę  paskutinę figūros detalę, drauge su savo atžalomis jie džiaugsmingai pasiekė rekordą – didžiausią Baltijos šalyse fantastinio filmo „Žvaigždžių karai“ mokytojo Jodos figūrą.

„Mūsų namuose gausybė spalvotų kaladėlių – abu mano sūnūs „užkietėję“ konstruotojai. Beje, labai dažnai su jais meistrauju ir aš pati – juk tokia veikla ugdo ne tik mažųjų, bet ir suaugusiųjų kūrybiškumą, lavina vaizduotę ir bent trumpam leidžia pasinerti į fantastikos pasaulį. Šis renginys tai tik įrodė – juk vaikai statė ir grožėjosi fantastinio filmo herojumi“, - sakė Vaida Grikšaitė-Česnauskienė, žaismingai su savo atžalomis leidusi laiką statybų aikštelėje.

Šventiniame renginyje dalyvavusi Vilma Javtokienė taip pat prisipažino, kad ne retai su savo vaikais konstruktoriaus kaladėles dėlioja ir ji. „Iš tiesų, dažnai su vaikais įvairius statinius konstruoju ir aš. Smalsu ir įdomu būna ypač tada, kai įsigyjame naują ir sudėtingesnį konstravimo žaidimą. Tada visi kartu laužome galvas, kaip viską sudėlioti į savo vietas“, - pasakojo V. Javtokienė.

„Man buvo ypač džiugu prisidėti prie ypatingo momento – drauge su vaikais uždėti paskutinę fantastinio herojaus Jodos figūros detalę. Ūgtelėjusiems vaikams, kurie matė šį personažą filme, tai – įspūdingas reginys. Vienu metu net atrodė, kad Joda tuoj atgis ir ims lėtais žingsniais vaikščioti po aikštę“, – šypsojosi Diana Dargienė, renginyje apsilankiusi su vyru ir dukra Une.

Vaikų klegesio kupinoje šventėje taip pat buvo galima išvysti smagiai nusiteikusią buvusį modelį, „Ginger“ restorano savininkę Gabiją Matonytę, kuri pirmą kartą viešumoje pasirodė su savo pirmagime Emilija. Drauge su savo mažyliais šventėje linksmai laiką leido ir Dainė bei Donatas Baumilas, Diana Dargienė su vyru, Gabija Matonytė, Redita Dominaitytė bei kiti. Renginio svečiai džiaugėsi, kad „Lego“ šventės metu vykę žaidimai, atrakcijos ir staigmenos dar labiau praskaidrino saulėtą rudens sekmadienį – ypač vaikams.

Sukurta didžiausia Baltijos šalyse fantastinio filmo „Žvaigždžių karai“ personažo mokytojo Jodos figūra pažymėjo prekybos ir laisvalaikio centre „Panorama“ keturias dienas trukusio pramogų ir renginių ciklo „Danų dienos“ pabaigą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Mirk

Mirk portretas
iš juoko."Garsios mamos"-kuo jos garsios?Kad pagimdė?Šimtai tūkstančių tokių"garsenybių"...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių