Garsūs žmonės be užuolankų rėžė, ką mano apie D. Trumpo pergalę

  • Teksto dydis:

Trečiadienio rytą pasaulį pribloškė Donaldo Trumpo triumfu pasibaigę JAV prezidento rinkimai. Vieni verkia, antri bijo, treti ruošiasi emigruoti, ketvirti sveikina naują pasaulio politikos erą, dar kiti sako pučiantys dulkes nuo ginklų.

Socialiniai tinklai lūžta nuo aibės pašiepiančių komentarų apie kovą dėl Baltųjų rūmų, naujojo šalies prezidento „memų“, humoristinių prognozių apie pokyčių įtaką pasaulio piliečiams, ištekėjusioms moterims ar imigrantams, bei, žinoma, pasidalinimų pirmosios ponios plikos sėdynės nuotraukomis.

Emocijų dėl politikos naujoko D. Trumpo pergalės neslėpė ir garsūs Lietuvos žmonės.

„Kinų prakeiksmas sako: „Kad jūs gyventumėt įdomiais laikais“. Ačiū, įdomiau turbūt nebus“, – „Facebook“ paskyroje lakoniškai atsiliepė žurnalistas ir visuomenės veikėjas Andrius Tapinas.

„Sveikinimai Vladimirui Vladimirovičiui Putinui laimėjus dar vienus prezidento rinkimus! Dėl viso pikto einu užsipirksiu konservų“, – juokavo humoristas ir televizijos laidų vedėjas Justinas Jankevičius. Ir netrukus pridėjo skaitinių „Volodios sąjungininkų išrinkimo proga“ iliustraciją.

 

„Pagaliau graibyti ištekėjusias moteris legalu“, – šmaikštavo „Dviračio šou“ kūrėjas Haroldas Mackevičius. Anot jo, po D. Trumpo pergalės ir iš Lietuvos prezidento rinkimų galima tikėtis visko.

 

Pramogų pasaulio atstovas Saugirdas Vaitulionis reagavo kur kas emocingiau. „Atsidariau kompą, pamačiau oranžinę mordą – uždariau. Panašiai jaučiausi ir po brexito, ir po Karbauskio. Amerika, kvailute, ką tu darai???“ – neslėpė nuostabos S. Vaitulionis.

„Kai tavo šalies vadovu išrenkamas diedas, kurį net apsipūtus turbūt ne visada eina suprast, nesistebiu, kad Kalifornija šiąnakt legalizavo marihuaną“, – nesusilaikė ir TV3 žvaigždė Renata Šakalytė-Jakovleva.

Tuo tarpu aštriomis pastabomis ir komentarais garsėjantis žurnalistas Andrius Užkalnis neva šokiruotiems tautiečiams siūlo pasižiūrėti į save. Esą, ko juoktis puodui, kai patys valdžios katilą į rankas įdavė Rolandui Paksui, Viktorui Uspaskichui ar Loretai Graužinienei.

 

„Akivaizdu, kad tiek anglai, tiek lietuviai, tiek amerikiečiai yra „užknisti“ ir norėjo pokyčių. Norėjo ir gavo. Ateitis parodys, kaip bus“, – konstatavo verslininkė Daina Bosas.

„Visiems, kurie vadinote D.Trumpo išrinkimą „košmaru“, jį patį – „sukčiumi“ ir „chamu“, jo rinkėjus – „mužikais“ – nebijokite! Niekas jūsų pasisakymų neatsimins, jų neieškos ir už juos nekeršys – kaip rodo realybė, jūsų nuomonė ne tik kad klaidinga – ji išvis niekam nerūpi. Eikite našiau dirbti bent jau šitai šaliai, kuriai jums, kaip matome, skirtingai nuo D. Trumpo šįryt, neapsiverčia liežuvis pasakyti – „I love this country“… – savo nuomonę išdėstė Giedrius Drukteinis.

Rami Marijaus Mikutavičiaus reakcija – anot jo, pokyčių eiliniams piliečiams nepajusti – kaip visada buvo, taip ir bus, ir ne vienas, sužinojęs rinkimų rezultatus, tiesiog išsikeps blynų.

 

Visgi esti ir D. Trumpo gerbėjų, drįsusių viešai pasidžiaugti jo pergale. „Padarykime Ameriką vėl didžią!!!!!! Taip didžiuojuosi! Skirta visiems nekentėjams: galite užsičiaupti ir pasveikinti naująjį Jungtinių Amerikos Valstijų prezidentą poną Donaldą Trumpą ir mūsų pirmąją ponią Melanią Trump“, – rašė manekenė Deimantė Guobytė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

NA NA

NA   NA portretas
kuo garsūs , tokie kaip užkalnis ,daug valgo ir daug šneka už dyką ,_____nors pagaliau suvienijo visus Lietuvos ožius į savo priurpalynę ,turės kam parduoti savo nesąmones ,,,,galima ir kitus rėksnius išvardyti ,kurie šneką tik ,kad jiems mokomą ar liepiama ,,,,,manau ,kad Trampas nepatinka tik norintiems karo ir suirutės ,ir dar šešiems milijonams žydų, kurie uzurpuoja Ameriką ir bando vėl užgrobti valdžią ,,,,,sėkmės ,kiekvienam savo

Algis

Algis portretas
Kiek gyventoju LIetuvoje? Kiek Amerikoje? Busit kuklesni ir geranoriskesni. Zmones issirinko taip kad gerbkit daugumos nuomone. O Jakovlevos nuomone nedaug tereiskia...

Ona

Ona portretas
Jokie jie garsūs žmonės,o paprasti chamai,juokdariai ir mažamoksliai.Trumpas JAV prezidentas,o ne diedas.Diedu Šakalytė tegu vadina savo vyrą ar tėvą.Gėda už tokias "garsenybes",kurios propaguoja PATYČIAS.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių