Pereiti į pagrindinį turinį

G.Halliwell savo naujajam vyrui sudainavo „Spice Girls“ hitą

2015-05-16 14:46
BNS inf.
Scanpix nuotr.

Didžiosios Britanijos merginų popmuzikos grupės „Spice Girls“ žvaigždė Geri Halliwell (Geri Halivel), kuri ištekėjo penktadienį, sudainavo vyrui vieną savo buvusios grupės hitą per vestuvių vakarėlį, praneša žiniasklaida.

Penktadienį 42 metų dainininkė prisiekė amžiną meilę savo sužadėtiniui, „Formulės 1“ bosui Christianui Horneriui (Kristianui Horneriui) Vuberno abatijoje Anglijos rytinėje Bedfordšyro grafystėje šeimos narių ir draugų akivaizdoje. Tarp ceremonijos dalyvių buvo „Spice Girls“ buvusios narės Mel B (Mel Bi) ir Emma Bunton (Ema Banton), taip pat britė dainininkė Myleene Klass (Mailin Klas).

Nuotaka vilkėjo elegantišką nėriniuotą suknelę ir šydą per pavakarę įvykusią ceremoniją, kurioje dalyvavo jos devynmetė dukra Bluebell Madonna (Bliubel Madona).

Šaltiniai teigia, kad vėliau G.Halliwell nudžiugino sutuoktinį, sudainavusi „Spice Girls“ debiutinį hitą „Wannabe“.

Vienas informuotas šaltinis sakė Britanijos laikraščiui „Daily Mirror“: „Prieš jų pirmąjį pasimatymą Christianas paieškojo informacijos internete apie Geri – ir rado vaizdo įrašą, kuriame jis atlieką tą dainą. Geri tai pasirodė labai juokinga, kad jis taip ją tyrinėjo, o ta daina tapo jų bendru pokštu.“

Po romantiškos ceremonijos G.Halliwell pareiškė: „Esame sužavėti. Diena buvo nuostabi, kupina meilės, džiaugsmo ir juoko; švietė saulė. Tai buvo didžiulės laimės diena, kurią visuomet prisiminsime. Ji buvo viskas, ko tikėjomės ir dar daugiau – tobula.“

Pora susižadėjo pernai lapkritį; tiek Ch.Horneriui, tiek G.Halliwell ši santuoka yra pirmoji.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų