Pereiti į pagrindinį turinį

Geriausio Lietuvos burlentininko išrinktoji – jogos instruktorė

2015-09-03 12:50
Asmeninio archyvo nuotr.

Žinomo Lietuvos burlentininko Juozo Bernoto širdis jau užimta ir oficialiai.

26 metų kaunietis pasipiršo savo mylimajai – biomedicinos mokslų doktorantei, kineziterapeutei bei jogos instruktorei Gilijai Raudonikytei.

Nuostabių gėlių puokštė, priklaupęs mylimasis ant kelio, balto aukso žiedas su deimantu ir su jauduliu bei meile ištarti žodžiai: "Ar tekėsi už manęs?"

"RS:X" burlenčių klasėje sportuojantis Juozas visa tai iš širdies skyrė savo bendramžiai kaunietei Gilijai, kuri laiminga atsakė "taip".

Šiuo metu sportininkas rengiasi savaitgalį Nidoje vyksiančiam Lietuvos čempionatui.

Vestuves pora ketina iškelti po olimpinių žaidynių Rio de Žaneire, kur dalyvaus ir J.Bernotas.

Juozą su Gilija prieš daugiau nei šešerius metus supažindino J.Bernoto draugas ir kolega Darius. Nuo to laiko pora kartu.

Kodėl būtent jis?

"Iš pradžių patraukė jo ilgi, banguoti plaukai ir mėlynos akys, po to jau įsimylėjau visą kitą. Plaukus nukirpau, akys liko. Moterys kartais nežino, kodėl myli. Tiesiog myli, – juokėsi Gilija, bet netrukus pažėrė krūvą komplimentų savo sužadėtiniui. – Juozas labai geras, nuoširdus, rūpestingas, dėmesingas, romantiškas, dovanoja gėles ir pateikia daug gerų staigmenų. Na, tiesiog tobulybė. Jis turbūt apie mane taip gražiai nepasakys..."

Paklaustas, kodėl iš daugelio merginų išsirinko būtent Giliją, turintis gerą humoro jausmą burlentininkas iš pradžių pajuokavo, parodęs ant šaldytuvo jam pakabintą mylimosios raštelį: "Pupsikai! Bulvės puode, kotletai puode, burokėlių mišrainė šaldytuve (žaliam puode) Myliu.".

Tačiau po akimirkos geriausias Lietuvos burtlentininkas jau rimtai tęsė: "Gilija sužavėjo nuo pirmos dienos. Ir vis labiau žavi. Viskuo, kuo tik gali žavėti mylimas žmogus – vidumi ir išore. Nuo pat pirmos dienos, ji visuomet kartu su manimi ir net tuomet, kai esu už kelių tūkstančių kilometrų kažkur viduryje jūrų."

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų