Gimtadienį švenčiantis L. Adomaitis: dukra Saulė yra didžiausia dovana

  • Teksto dydis:

Muzikos atlikėjas, kompozitorius Linas Adomaitis šiandien švenčia 43-ąjį gimtadienį. Šia gražia proga jis pasidalijo mintimis apie brangiausias dovanas.

„Tai – pirmasis mano gimtadienis, kai mes esame trise! Saulė yra didžiausia dovana, kurios taip laukiau. Kai manęs paklausia, ko norėčiau dovanų, aš nežinau, ką atsakyti. Viskas, ko labiausiai trokštu yra šalia“, – feisbuke rašė žinomas vyras. 

„Mylima Irma, ačiū Tau už šiandien patį pirmąjį pasveikinimą vos pramerkus akis. Ačiū Tau už kasdienes dovanas, kurios tokios neaprėpiamos ir neįkainojamos, bet tuo pačiu ir tokios žemiškos, apglėbiamos ir jaukios. Žinai, mūsų šeimoje tas skaičius 3 labai gražus, bet mes su Saulute kažkaip žiūrim į tą 4 ir galvojam...“, – šmaikščiai rašė vyras, pasidalijęs ir nuotraukomis, kuriose lovoje guli jis ir dukra, o virš galvų jiems kaba balionai.

„Facebook“ nuotr.

Po įrašu iškart nugulė gimtadienio sveikinimai. „Su gimtadieniu! Gerai žiūrit ir gerai galvojat!“, – sveikino Aurelija. „Linai, su gimtadieniu Tave, gražios Tavo mintys - lai jos virsta kūnu“, – antrino ir Ernesta.

Primename, kad atlikėjas su žmona Irma Saulės susilaukė praėjusių metų spalio pabaigoje. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių